11/12/2014, Saat: 15:52
(11/12/2014, Saat: 10:52)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alıp gönderelim sana komşum. Rum tarafında da sor soruştur. Belki Omega fırça bulursun o tarafta. Erülkü de ne var çok emin değilim yolunun üstüne düşerse sadece bir gir bak.
İş güçten ben pek gelemiyorum. Zaten bütün yaz askerde Gülseren kampındaydım. Yetti bana bir süreliğine. İşler denk gelse geleceğim.
ilginiz için teşekkür ederim komşum bir ara özel'den kontağa geçeriz onunla ilgili. Rum tarafına bu aralar gidemiyorum, zira master'ın son dönemindeyim mezun olacağım ve 1 projem + ıkı ayrı dersden sunumum ve odevım var bu aralar öğrenciyiz . Ha bu arada Metropol'e tekrardan uğradım, bir tane sadece Wilkinson Sword'un hassas ciltler için olan kremi vardı (beyaz kutu) diğerleri standart palmolive, arko'nun türleri ve iki tane speick gördüm. direk en arkaya sakladım speickleri gelecek haftabaşı onlarıda alıp direk zula . Hatırlatmayın orayı, daha askerliğimi yapmadım gideceğimi hatırladıkça kötü oluyorum , fakat gideceğiz başka çaresi yok . Meslek nedir sizin komşum, bana soracak olursanız cevabım profesyonel öğrencidir
İstanbula geldiğimde direk fırça, merak ettiğim krem olarak proraso ve musgo real sabun olarakda tabac'a girişeceğim herhalde. Ama hepsinin öncesinde bir tanesinden kaliteli Tıraş Aleti iyisinden birkaç paket jilet ve Fırça (büyük ihtimalle porsuk olacak)