11/12/2014, Saat: 15:58
(11/12/2014, Saat: 15:27)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dediğinizi anlıyorum. Arkadaşların da 1-2 TL lik hediyeler almayacaklarını düşünüyorum. Hem adı üzerinde hediye bu. Burada önemli olan birbirimize ufak sürprizler yapmamız. Üst limit belirlerken alt limit belirlememe nedenimiz de bu. İsteyen herkes gelir düzeyinden bağımsız olarak katılabilsin. Tabi kişisel olarak benim tavsiye edebileceğim değer 30-40 TL civarıdır. Yine de bu sadece bir tavsiye.
Dediğiniz uygulamayı önümüzdeki aylarda yapabiliriz. Yabancı forumlarda olduğu gibi aylık hediye organizasyonları yapabiliriz. Bir havuz oluşturup burada biriken para ile bir veya bir kaç kişiye hediye alınabilir. Ama şu anki organizasyon bir yılbaşı organizasyonu. Olaya belki de biraz noel ruhu katmak lazım yabancılarda olduğu gibi. Şuan benim tek istediğim bilmediğim birisinden alacağım bir hediye. Hediyenin ne olduğundan çok manevi değerini önemsiyorum. Umarım ben de kendimi anlatabilmişimdir.
Ama çekilişe katılan arkadaşlar isterlerse hala bir alt limit belirleyebiliriz.
Anladım,o zaman herkes şimdiden hediyelerini güle güle kullansın diyim.Bahsettiğim tarzda bir şey düşünülürse ileride belki ben de katılmak isterim.