Ben tüm çeşitlerini aldım. Tıraş kolonyaları fena değil. Alkollü olmalarından dolayı yakma yapıyor ama sonrasında rahatlatması güzel. Kokuları biraz sentetik ve hafif kokular. Kesinlikle kötü değil ama özgün ve kalıcı kokular beklemeyin derim. Hoş ve hafif kokuyorlar bir iki saat tende kalıyorlar. Zaten bu fiyatlara çok kaliteli ürünleri üretmek zordur.
Ürünler plastik şişelerde ama dandik bir plastik değil. Çevirmeli kapak yerine aç-kapa tarzı kapak kullanımı şık olmuş. Etiketleri ise beni ilk cezbeden oldu. Her bir kolonya 200 ml. olduğu için uzun süre idare edilebilecek bir ürün. Yazın daha da keyifli olur kullanması.
Son olarak işe yarar ürünler ve denenbilir. Detaylı olarak incelemeleri kullandıkça ekleriz bu başlık altına.
Ürünler plastik şişelerde ama dandik bir plastik değil. Çevirmeli kapak yerine aç-kapa tarzı kapak kullanımı şık olmuş. Etiketleri ise beni ilk cezbeden oldu. Her bir kolonya 200 ml. olduğu için uzun süre idare edilebilecek bir ürün. Yazın daha da keyifli olur kullanması.
Son olarak işe yarar ürünler ve denenbilir. Detaylı olarak incelemeleri kullandıkça ekleriz bu başlık altına.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare