23/12/2014, Saat: 03:49
büfe sosislisi
kızartınca
mangalda yapınca
haşlayınca
ketçaplayınca
o öğrencilikte büfelerden aldığımız ucuz sosislilerin lezzetini tutturamayanlara ve evinde özleyenlere bu tarif
sosisler boyunu gecen suda haşlanır
haslanan sosıslerın suyu suzulur soguk su ıle yıkanır
suyu tamamen suzulen sosısler tenceredeyken
tencereye margarin eklenir
margarin eriyince salca ve tuz eklenip
margarin yaga rengini verinceye kadar karıştırılır
sonra azar asar su eklenerek karıstırılmaya devam eklenır
aranan lezzete kavusulur
aynı sos ile ıslak hamburgerde yapılıyor bilginize
kızartınca
mangalda yapınca
haşlayınca
ketçaplayınca
o öğrencilikte büfelerden aldığımız ucuz sosislilerin lezzetini tutturamayanlara ve evinde özleyenlere bu tarif
sosisler boyunu gecen suda haşlanır
haslanan sosıslerın suyu suzulur soguk su ıle yıkanır
suyu tamamen suzulen sosısler tenceredeyken
tencereye margarin eklenir
margarin eriyince salca ve tuz eklenip
margarin yaga rengini verinceye kadar karıştırılır
sonra azar asar su eklenerek karıstırılmaya devam eklenır
aranan lezzete kavusulur
aynı sos ile ıslak hamburgerde yapılıyor bilginize