25/12/2014, Saat: 17:29
Merhaba arkadaşlar bugün size biraz Sienna dan bahsedecegim. Markadan fazla söz etmeye gerek yok birçogumuz aşina olduğu ve farklı ürünlerini kullandığı kaliteli bir marka. Ürünümüz triple milled denen oldukça sert bir sabun Dr.harris gibi diyelim. oldukça güzel paketlenmiş kutusunu açtığınızda karşınıza kaliteli bir yağlı kağıda sarılı halde çıkıyor. Direk koklayınca bana pansiyonlardaki ucuz minik tek seferlik kullanılan sabunları anımsattı hiç beğenmedim diyebilirim fakat sabun ıslandıktan ve köpük yaptıktan sonra koku konusunda işler değişti. Elimde ve fırçada harika baharatlı odunsu bir koku bıraktı. Fakat Sabunun kopük performansı için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim keza her şekilde denememe rağmen oldukca cılız, gövdesiz, hacimsiz bir köpük elde ettim. kayganlık oldukça zayıf yastıklama hissiyatı yok denecek kadar az o kadarki tıraş olmaya değer bile bulmadım o köpüğü. Hakkında biraz araştırma yaptım bazıları çok beğenmiş ama bir kısımda sabunun formülü değiştikten sonra çöp olduğundan bahsetmiş.
İncelemeyi bağlamam gerekirse sabun oldukça düşük performansı olan bir sabun ben ısrarla denemelere devam edicem farklı bir sonuç alırsam paylaşırım ama şimdilik sınıfta kaldı.
Koku: 8
Kayganlık:3
Koruyuculuk:2
Nemlendirme:
Köpük kalitesi: 1
e mail adresim tipsol@me.com