16/05/2017, Saat: 21:08
Merhaba Tıraş Dostları,
@msakalli , @SumNauta ve @rocnel , rica ederim. Hani bazı insanlar yemeği yerken de yedirirken de ayrı keyif alır ya; işte ben de yazarken de, okurken de, okuturken de öyle farklı keyif alıyorum. Çok teşekkürler.
Murat Bey @rocnel, aman bir yanlış anlamaya yol açmayalım üstadım; kartuşlu makineleri kötülemek ne demek, tam tersine sosyal medyamızda reklamını yapıyoruz, satıyoruz . Öyle bir anlam çıkmaması için gayret ettim ama yine de öyle anlaşılıyorsa düzeltmeliyim: Kartuşlu makine kullanılan tıraş yöntemlerine şu yazımızda “modern ıslak tıraş” ismini vermiştik:
http://www.razorus.com/sayfa/islak-tiras...e-gelisimi
Bu yönde birçok ürünümüz var ve cildi / sakalı uygun olan dostlarımızın kullanmasını da gayet makul karşılıyoruz ve destekliyoruz.
Fakat bir noktada sizden farklı düşünüyorum: Geleneksel tıraş dünyasına girmek için altı aylık bir “feda” bence çok uzun bir süre . Şöyle ki; “0” noktasından başlayan çoğu üyemiz daha üçüncü gününde öyle bir mutluluk düzeyine ulaşıyor ve öyle keyifli sohbetler yapıyoruz ki “anlatılmaz, yaşanır” diye tabir edebilirim.
Hatta tam da bu sebeple, geleneksel tıraşın öyle çok zorlayıcı ve erişilmez bir şey olmadığını anlatabilmek için yazıyı “Korkma! Sen de yaparsın.” başlığıyla yayınladık. Çünkü gerçekten, kullanıcının el yatkınlığına bağlı olarak, olayı ilk tıraşında çözen üyemiz de var; 5 – 10 tıraşta alışan üyemiz de.. Ben “amacı sadece suratındaki kıllardan temiz şekilde kurtulmak olan” dostlarımıza da hitap etmek istiyorum. Sonuçta en basit ürünlerle bile doya doya tıraş keyfi yaşanabiliyor ve çok pahalı malzemeler almadığı sürece, kullanıcılar genel olarak orta vadede tasarruf ediyor. Hazır fırsattan istifade bunu da anlattığımız yazıyı paylaşayım :
http://www.razorus.com/sayfa/neden-gelen...slak-tiras
Hangi yöntemi ve hangi malzemeleri seçerse seçsin; kişinin kendisine özen göstermesi ve hayatında önemli bir yer tutan tıraş rutininden keyif alması gerektiği konusunda sanırım hepimiz birleşiyoruz.
Tıraş keyfiniz daim olsun.
Saygı ve sevgilerimle,
Noyan
@msakalli , @SumNauta ve @rocnel , rica ederim. Hani bazı insanlar yemeği yerken de yedirirken de ayrı keyif alır ya; işte ben de yazarken de, okurken de, okuturken de öyle farklı keyif alıyorum. Çok teşekkürler.
Murat Bey @rocnel, aman bir yanlış anlamaya yol açmayalım üstadım; kartuşlu makineleri kötülemek ne demek, tam tersine sosyal medyamızda reklamını yapıyoruz, satıyoruz . Öyle bir anlam çıkmaması için gayret ettim ama yine de öyle anlaşılıyorsa düzeltmeliyim: Kartuşlu makine kullanılan tıraş yöntemlerine şu yazımızda “modern ıslak tıraş” ismini vermiştik:
http://www.razorus.com/sayfa/islak-tiras...e-gelisimi
Bu yönde birçok ürünümüz var ve cildi / sakalı uygun olan dostlarımızın kullanmasını da gayet makul karşılıyoruz ve destekliyoruz.
Fakat bir noktada sizden farklı düşünüyorum: Geleneksel tıraş dünyasına girmek için altı aylık bir “feda” bence çok uzun bir süre . Şöyle ki; “0” noktasından başlayan çoğu üyemiz daha üçüncü gününde öyle bir mutluluk düzeyine ulaşıyor ve öyle keyifli sohbetler yapıyoruz ki “anlatılmaz, yaşanır” diye tabir edebilirim.
Hatta tam da bu sebeple, geleneksel tıraşın öyle çok zorlayıcı ve erişilmez bir şey olmadığını anlatabilmek için yazıyı “Korkma! Sen de yaparsın.” başlığıyla yayınladık. Çünkü gerçekten, kullanıcının el yatkınlığına bağlı olarak, olayı ilk tıraşında çözen üyemiz de var; 5 – 10 tıraşta alışan üyemiz de.. Ben “amacı sadece suratındaki kıllardan temiz şekilde kurtulmak olan” dostlarımıza da hitap etmek istiyorum. Sonuçta en basit ürünlerle bile doya doya tıraş keyfi yaşanabiliyor ve çok pahalı malzemeler almadığı sürece, kullanıcılar genel olarak orta vadede tasarruf ediyor. Hazır fırsattan istifade bunu da anlattığımız yazıyı paylaşayım :
http://www.razorus.com/sayfa/neden-gelen...slak-tiras
Hangi yöntemi ve hangi malzemeleri seçerse seçsin; kişinin kendisine özen göstermesi ve hayatında önemli bir yer tutan tıraş rutininden keyif alması gerektiği konusunda sanırım hepimiz birleşiyoruz.
Tıraş keyfiniz daim olsun.
Saygı ve sevgilerimle,
Noyan