Yorumları: 1,104
Konuları: 1
@Tahir Bey teşekkürler, özelden mesaj atırım bir daha ki buluşma için
@vintage teşekkürler, kullanır kullanmaz yazarım, evet koku parfüm ile aynı
@Mavibu teşekkürler
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 385
Konuları: 4
Yeni ürünlerinizi iyi günlerde keyifle kullanın arkadaşlar.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Terre Hermes ler, Makinalar fırcalar hayırlı olsun dostlar.
Bu donem sabunlar ustunden gidiyoruz. Sabun ihtiyacımızdan cok, yeni urunleri yeni markaları, varsa iclerinde dikkat ceken guzel urunler, bunları sizlerle paylasmak gerekirse inceleme yapma amacı gibi dusunurseniz sevinirim.
Yeni Gelen urunlerimiz,
Chiseled Face: Elimde 1 tane vardı, yılbası organizasyonunda cok sevdigim kardesime gonderdiydim. Kullanmak kısmet olmadıydı, sevilen bu markayı denemek lazım
Tallow & Steel : Son donemde cok konusulan kokuları biraz insanları ayrıstıran ama performans olarak cok begenilen bir urun.
Henri Et Victoria Sabun ve Balm: Yine cok bahsedilen, elinde yuzlerce sabunu olanların rotasyonumda ilk 3te diye bahsettigi kaite bir urunmus. Bakalım nasıl cıkacak.
Yorumları: 385
@dikdik_s Hayırlı olsun keyifle kullanın.
Yorumları: 256
Konuları: 5
@dikdik_s hayırlı olsun üstat. yurt dışına çıkmadığımız sürece böyle ürünleri almak mümkün değil. sayenizde tıraş konusunda genel kültürümüz artıyor
yaşam bir zevktir
Yorumları: 1,104
Konuları: 1
01/02/2018, Saat: 17:54
(Son Düzenleme: 01/02/2018, Saat: 18:03, Düzenleyen: PisPorsuk.)
@dikdik_s oh mis, komşuda pişer bizede düşer
Hayırlı olsun yeni sabunlar
Ben de bunu alivermiştim, kokusuna bayıldım.
@cihankeskin kardeşime teşekkürlerimi sunarım
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 506
Konuları: 17
(01/02/2018, Saat: 15:22)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Terre Hermes ler, Makinalar fırcalar hayırlı olsun dostlar.
Bu donem sabunlar ustunden gidiyoruz. Sabun ihtiyacımızdan cok, yeni urunleri yeni markaları, varsa iclerinde dikkat ceken guzel urunler, bunları sizlerle paylasmak gerekirse inceleme yapma amacı gibi dusunurseniz sevinirim.
Yeni Gelen urunlerimiz,
Chiseled Face: Elimde 1 tane vardı, yılbası organizasyonunda cok sevdigim kardesime gonderdiydim. Kullanmak kısmet olmadıydı, sevilen bu markayı denemek lazım
Tallow & Steel : Son donemde cok konusulan kokuları biraz insanları ayrıstıran ama performans olarak cok begenilen bir urun.
Henri Et Victoria Sabun ve Balm: Yine cok bahsedilen, elinde yuzlerce sabunu olanların rotasyonumda ilk 3te diye bahsettigi kaite bir urunmus. Bakalım nasıl cıkacak.
Hayırlı olsun. Çok güzel görünüyorlar. İncelemeyi merakla bekliyoruz
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(01/02/2018, Saat: 17:54)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dikdik_s oh mis, komşuda pişer bizede düşer
Hayırlı olsun yeni sabunlar
Ben de bunu alivermiştim, kokusuna bayıldım.
@cihankeskin kardeşime teşekkürlerimi sunarım
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mütevazı davranmışsın abi.
Güle güle kullan.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 165
Forum üyesi
@emiriko üstadımdan aldığım polsiver jiletler elime ulaştı. Hediyesi içinde ayrıca teşekkür ederim.
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
(02/02/2018, Saat: 08:28)Devil67 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forum üyesi @emiriko üstadımdan aldığım polsiver jiletler elime ulaştı. Hediyesi içinde ayrıca teşekkür ederim.
Keyifli tiraslar dilerim hocam