25/02/2018, Saat: 16:41
@PisPorsuk üstat hayırlı olsun. Işık altında güzel de poz vermiş namussuz
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
En Son Ne Aldınız ?
|
25/02/2018, Saat: 16:41
@PisPorsuk üstat hayırlı olsun. Işık altında güzel de poz vermiş namussuz
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
26/02/2018, Saat: 01:08
27/02/2018, Saat: 15:07
@GartBnx üstada ne kadar teşekkür etsem az benim elimdeki tıraş malzemelerinin %90 ı nı kendisi temin etmiştir ayrıca hergün canım sıkıldığında varlı vakitsiz rahatsızlığıma sabırla cevaplar veren çok değerli bir dost. İyiki tanımışım dediğim ender insanlardan biri Rose of Bulgaria lar hediyeleri için ayrıca teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi (27/02/2018, Saat: 15:07)Mavibu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GartBnx üstada ne kadar teşekkür etsem az benim elimdeki tıraş malzemelerinin %90 ı nı kendisi temin etmiştir ayrıca hergün canım sıkıldığında varlı vakitsiz rahatsızlığıma sabırla cevaplar veren çok değerli bir dost. İyiki tanımışım dediğim ender insanlardan biri Rose of Bulgaria lar hediyeleri için ayrıca teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
27/02/2018, Saat: 20:02
Çok teşekkür ederim Tahir üstat, daha güzelleri sizin olsun. Ben paylaşımı yaparken kargo nun bugün GartBnx e geleceğini bilmiyordum. Üstat, sanki daha dur yeni başlıyoruz demiş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
27/02/2018, Saat: 20:17
(27/02/2018, Saat: 20:06)Mavibu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkür ederim Tahir üstat, daha güzelleri sizin olsun. Ben paylaşımı yaparken kargo nun bugün GartBnx e geleceğini bilmiyordum. Üstat, sanki daha dur yeni başlıyoruz demiş Sağolsun @GartBnx komşumuz..
27/02/2018, Saat: 20:20
@PisPorsuk ve @MenSup komşularım güzel fırçalarınız hayırlı olsun.
Güle güle kullanın Yorumda bekliyoruz
28/02/2018, Saat: 16:55
(Son Düzenleme: 28/02/2018, Saat: 16:57, Düzenleyen: PisPorsuk.
Sebep: imla
)
@onurcakmak üstat @dikdik_s kardeşim, @Arapaho kardaşım, @Tahir ağabey çok çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun
@GartBnx candır, tuttuğu altın olsun @ardanadam, @GartBnx, @Mavibu komşularım, hayırlı olsun yeni ürünleriniz, iyi günlerde sağlıkla kullanınız Tebrik ve teşekkür etmeyi unuttuğum komşularım varsa şimdiden özür dilerim Saygılar
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
02/03/2018, Saat: 14:44
Bahar geliyor, ortalık şenlenmiş, Kobra'lar kanat takmış havada uçuruşuyor
Bu da benden gelsin... ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|