20/09/2018, Saat: 17:40
@AKadir üstad-ı muhterem sağlıkla kullanın ben masumum demiştim .
En Son Ne Aldınız ?
|
20/09/2018, Saat: 18:11
20/09/2018, Saat: 18:32
(Son Düzenleme: 20/09/2018, Saat: 18:35, Düzenleyen: impaticaret.)
Abdulkadir Bey en iyi alımlarınızdan biri olmuş tebrik ederim keyifli anlarınızın şahidi olsun
Sapın çok şık ama ben özellikle başlığa bakarım , BBS-1 in başlık tasarımı farklı, fonksiyonel ve çok şık. Ürünün kalitesine diyecek yok ama üreticinin insanları kıvrandırarak satış yapma politikasından dolayı markaya kızgınım
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama Mustafa Gönen www.extrashaving.com
20/09/2018, Saat: 18:39
(20/09/2018, Saat: 13:54)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KAYHANSerdar hocam yuksek fiyatlara gidenleri gördum ben alırdım senden
20/09/2018, Saat: 19:00
Teşekkürler Mustafa Bey.
20/09/2018, Saat: 19:08
@AKadir üstad güle güle kullanın. Gerçekten çok şık bir alet.
Saygılar.
Tek Sabun, Tek Fırça, Tek Alet, Tek Jilet...
20/09/2018, Saat: 19:36
@AKadir üstadım, yılın değil forum tarihinin en önemli alımı olmuş bu. Hayırlı uğurlu olsun, güzel anılarınızı biriktirsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
20/09/2018, Saat: 19:48
@AKadir üstad güzel günlerde keyifle kullanmanızı dilerim.Kesim karakteri ve malzeme kalitesinin yanında koleksiyon değeride hayli yüksek olan bir ürün almış oldunuz.
de te fabula narratur.!
Bu yıl forumda çok güzel tıraş ürünleri gördük gerçekten de şahsen benim en merak ettiğim ürünler di ve bizzat Burak bey sayesinde de haklarında bilgi sahibi oldum özellikle vintage Plisson fırçalar Wolfman’lar, Paradigm titanyum 2 ler, Tatara’lar hepsi birbirinden şık güzel aletler
Ancak bu Bbs 1 gerçekten efsaneydi benim en çok merak ettiğim tıraş aletiydi hayırlı olsun üstat alet hakkında kısada olsa bir yorumda sen yazarsan çok memnun olurum insanın ilgi duydu bir konuda birşeyler okuması dinlemesi de ayrı bir keyif. Gerçekten tebrik ederim güle güle kullanın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|