Yorumları: 680
Konuları: 1
(07/01/2019, Saat: 20:23)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşuların yeni ürünleri hayırlı olsun. Güzel günlerde kullansınlar.
@Soner Ağabey;
Çok teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun.
Hayırlı Akşamlar,
Keyifli tıraşlar dilerim.
Yorumları: 232
Konuları: 7
Yorumları: 232
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
07/01/2019, Saat: 22:39
(Son Düzenleme: 08/01/2019, Saat: 22:09, Düzenleyen: onurcakmak.)
Mühle ve Merkür'ün ortak projesi sonrası sınırlı sayıda üretilen, bir tarafı açık, diğer tarafı kapalı tarak olan %100 paslanmaz çelikten imal edilmiş bu nadide eseri değerli komşumuz @turkoglum13 ile daha Eylül ayında sipariş verdik ve toplamda 3 tane üretilmişken 2'si bize geldi, diğeri ise Almanya'daki üretimin yapıldığı yerde numune kaldı demek isterdim ama maalesef böyle bir durum yok AliExpress'te 1.5 ay kadar önce gezerken görüp ilgimi çekmişti, bugün de @turkoglum13 Mehmet hocamla sohbet ederken kendisine bahsettim 1.5 ay önce birkaç parça istemiştim hala gelen giden yok diye, kargo takibi ile ilgili kullanmadığım bir uygulamadan bahsetti ve takip numarasını yazıp ara dediğimde PTT personeli geldi. Ürün nedir ne değildir bilmiyorum kısmetse bu akşam deneyeceğim.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
Tüm dostlara yeni ürünleri hayırlı olsun.
Bir dostumun yurtdışında görüpte hediye olarak aldığı Çin menşeli tto tıraş aleti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
de te fabula narratur.!
Yorumları: 124
Konuları: 2
08/01/2019, Saat: 13:35
(Son Düzenleme: 08/01/2019, Saat: 22:10, Düzenleyen: onurcakmak.)
(07/01/2019, Saat: 22:39)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mühle ve Merkür'ün ortak projesi sonrası sınırlı sayıda üretilen, bir tarafı açık, diğer tarafı kapalı tarak olan %100 paslanmaz çelikten imal edilmiş bu nadide eseri değerli komşumuz @turkoglum13 ile daha Eylül ayında sipariş verdik ve toplamda 3 tane üretilmişken 2'si bize geldi, diğeri ise Almanya'daki üretimin yapıldığı yerde numune kaldı demek isterdim ama maalesef böyle bir durum yok AliExpress'te 1.5 ay kadar önce gezerken görüp ilgimi çekmişti, bugün de @turkoglum13 Mehmet hocamla sohbet ederken kendisine bahsettim 1.5 ay önce birkaç parça istemiştim hala gelen giden yok diye, kargo takibi ile ilgili kullanmadığım bir uygulamadan bahsetti ve takip numarasını yazıp ara dediğimde PTT personeli geldi. Ürün nedir ne değildir bilmiyorum kısmetse bu akşam deneyeceğim.
Hayırlı olsun komşum,güle güle kullanın. Ben de Aliexpress'ten bu başlığa sahip bir makine sipariş etmiştim,şu an günlük olarak kullanıyorum.Bir tarafı açık taraklı bir tarafı kapalı taraklı.Çok işlevsel bir ürün.İlk perdede açık taraklı olan tarafı,ikinci perdede de kapalı taraklı olan tarafı kullanıyorum. Bu şekilde iki tarafta da yeni jilet takılmış gibi tıraş olunduğundan daha yakın bir tıraş elde ediyorum.Benim sipariş ettiğim makinenin sapı da biraz kalın ve ağır olduğundan tıraşı daha kolay geliyor bana.Biraz agresif bir tıraşı var ama günlük kullanımda cildi yoracak kadar değil.
Cogito, ergo sum
(08/01/2019, Saat: 13:35)crestor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun komşum,güle güle kullanın. Ben de Aliexpress'ten bu başlığa sahip bir makine sipariş etmiştim,şu an günlük olarak kullanıyorum.Bir tarafı açık taraklı bir tarafı kapalı taraklı.Çok işlevsel bir ürün.İlk perdede açık taraklı olan tarafı,ikinci perdede de kapalı taraklı olan tarafı kullanıyorum. Bu şekilde iki tarafta da yeni jilet takılmış gibi tıraş olunduğundan daha yakın bir tıraş elde ediyorum.Benim sipariş ettiğim makinenin sapı da biraz kalın ve ağır olduğundan tıraşı daha kolay geliyor bana.Biraz agresif bir tıraşı var ama günlük kullanımda cildi yoracak kadar değil. Teşekkürler komşum. Ciddi anlamda memnun kaldım dün akşamki tıraşta ben de. Açık tarak daha önce kullanmamıştım. Şimdi çift taraf da açık tarak ürün bakıyorum.
Yorumları: 124
Konuları: 2
(08/01/2019, Saat: 14:04)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler komşum. Ciddi anlamda memnun kaldım dün akşamki tıraşta ben de. Açık tarak daha önce kullanmamıştım. Şimdi çift taraf da açık tarak ürün bakıyorum.
Süper,aynısını ben de yaşadım. Şimdi günlük tıraş için evdeki açık taraklı makinelere göz diktim. Çok agresif olabileceklerini düşündüğümden günlük tıraş için cesaret edemiyordum ama yavaş yavaş cildimi alıştırdım. Ama bir müddet daha bu makineyi kullandıktan sonra seçenekleri değerlendireceğim bakalım.
Cogito, ergo sum
(08/01/2019, Saat: 14:56)crestor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Süper,aynısını ben de yaşadım. Şimdi günlük tıraş için evdeki açık taraklı makinelere göz diktim. Çok agresif olabileceklerini düşündüğümden günlük tıraş için cesaret edemiyordum ama yavaş yavaş cildimi alıştırdım. Ama bir müddet daha bu makineyi kullandıktan sonra seçenekleri değerlendireceğim bakalım. Sabunu jilet ciltten alıyor ya o olay bana çok başarılı geldi.
Yorumları: 1,541
|