Yorumları: 38
Konuları: 1
(15/04/2019, Saat: 23:01)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Süper gözüküyor komşum. Rimei'nin benim gönlümdeki yeri farklı, en favori makinam. Yuma'yı da çok seviyorum ama Rimei hep kurtarıcım oldu iyi güzel günde kullan.
Bu arada Derby sabunu Aeçrko'ya göre kıyaslayabilir misin?Koku, kıvam, nemlendiriciliği vb. Teşekkürler komşum, şu anlık hala çekincem var acaba jilet tutuşunda bir yamukluk varmı yokmu diye. Deneme imkanım olmadı bakacağım. Komşum derby konusunda aynı yorumlar bende şahit oldul, arkonun dibi göründü sırası yakın zamanda gelince sizi bilgilendireceğim.
Yorumları: 623
Konuları: 7
Semogue 1520.
Razorus'tan Noyan Bey'e harika müşteri hizmetleri için teşekkürlerimi iletiyorum.
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Smile a little be
Yorumları: 680
@batmanforever;
Volkan abi teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@CK89
Streamline ınız hayırlı olsun, cok degerli bir set aldınız, kapalı kayısından tanıdım ilanı gormustum, elimde var marsaf cıkarmayalım diye uzulerek almadıydım. Sizin aldıgınıza cok sevindim. Zevkli tıraslarınız olsun.
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(16/04/2019, Saat: 12:05)Sofistike Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @batmanforever;
ceza bi dönem en çok dinlediğim sanatçıydı daha sonra sagocu olmuştum, hala da öyle gider ama cezanın eski parçalarını aklıma geldikçe dinlerim
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
16/04/2019, Saat: 15:38
(Son Düzenleme: 16/04/2019, Saat: 15:43, Düzenleyen: batmanforever.)
(16/04/2019, Saat: 12:05)Sofistike Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @batmanforever;
Rica ederim @Sofistike Gürkan, senin yaptığın jestin yanında lafı bile olmaz. Rap müziği dinlerken kitap okumayı seversin sen
(16/04/2019, Saat: 14:35)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ceza bi dönem en çok dinlediğim sanatçıydı daha sonra sagocu olmuştum, hala da öyle gider ama cezanın eski parçalarını aklıma geldikçe dinlerim
@mustbe komşum, yerli rap müziğinde Ceza ve Killa Hakan favorimdir
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
Gem tipi jilet kullanan ever-ready ve alüminyum saplı tech
Gem tipi alet hiç kullanmadım. Biraz meraktan aldım desem..
de te fabula narratur.!
Yorumları: 680
(16/04/2019, Saat: 14:35)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ceza bi dönem en çok dinlediğim sanatçıydı daha sonra sagocu olmuştum, hala da öyle gider ama cezanın eski parçalarını aklıma geldikçe dinlerim
Bende kendilerini dinlemekten ayrı keyif alırım. + size ModeXL dinlemenizi tavsiye ederim.
(16/04/2019, Saat: 15:38)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederim @Sofistike Gürkan, senin yaptığın jestin yanında lafı bile olmaz. Rap müziği dinlerken kitap okumayı seversin sen
Hahaha abi tekrar teşekkür ederim.
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Yorumları: 995
Konuları: 24
16/04/2019, Saat: 22:55
(Son Düzenleme: 16/04/2019, Saat: 22:56, Düzenleyen: CK89.)
(16/04/2019, Saat: 13:14)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @CK89
Streamline ınız hayırlı olsun, cok degerli bir set aldınız, kapalı kayısından tanıdım ilanı gormustum, elimde var marsaf cıkarmayalım diye uzulerek almadıydım. Sizin aldıgınıza cok sevindim. Zevkli tıraslarınız olsun.
@dikdik_s
Cok tesekkurler, bana da cok guzel denk geldi. Daha yeni aramaya baslamistim.
Mini bir alet koleksiyonu oldu elimdekiler. Streamlinesiz olmazdi.
Ben de masraf cikmasin diye elimdekileri azaltip, gelen parayla guzel bir iki alet aliyorum.
Boylelikle kucuk ama guzel Vintage ve CNC koleksiyonum oldu, toplamda 15 alete tutmak hedef.
Yeni gelen arkadas sagolsun, elimdeki cok fazla aleti eritti:
|