Yorumları: 475
Konuları: 2
@Serjames, üründe alkol yok ve yazın da kullanabileceğiniz fresh, güzel bir kokusu var. Sadece bir kere kullandım ama cildi yatıştırmasını ve hissini beğendim.
Hayat kısa,
Sakallar uzuyor.
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
(12/05/2020, Saat: 22:14)Razorlazer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Serjames, üründe alkol yok ve yazın da kullanabileceğiniz fresh, güzel bir kokusu var. Sadece bir kere kullandım ama cildi yatıştırmasını ve hissini beğendim.
Anladım, yorum için teşekkürler. Güle güle kullanın komşum.
Bu arada alkol varmış, toniğini de almayı düşünüyordum sanırım oradan aklımda kalmış yok diye.
Hayat kısa,
Sakallar uzuyor.
Yorumları: 1,051
"A Samurai always wears two swords."
@DenizKSK, keyifle kullanın. Ben de iki ay önce sipariş verdim aynı ürünü hâlâ ses seda yok ?
Hayat kısa,
Sakallar uzuyor.
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
Bu da benden gelsin tüm komşuların yeni ürünleri hayırlı olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 86
Konuları: 1
Sonunda forumda benim de kanıma girdiler rimei ile sedef ustura ile falan takılırken kendimi mühle r103 alırken buldum, yaqi sentetik fırça aldım ilk sentetik fırçam.
Fırça ve sakal yağı(top sakal bıyık var ondan) razorusdan aldım, arko sabun yollamislar sağolsunlar.
Makina ise mühleturkiyeden onlar da deneme için krem yollamislar merak ediyodum güzel denk geldi.
Tüm komşulara yeni ürünleri hayırlı olsun.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 779
Konuları: 4
13/05/2020, Saat: 21:53
(Son Düzenleme: 13/05/2020, Saat: 21:55, Düzenleyen: onurcakmak.)
(13/05/2020, Saat: 21:28)FurkanB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonunda forumda benim de kanıma girdiler rimei ile sedef ustura ile falan takılırken kendimi mühle r103 alırken buldum, yaqi sentetik fırça aldım ilk sentetik fırçam.
Fırça ve sakal yağı(top sakal bıyık var ondan) razorusdan aldım, arko sabun yollamislar sağolsunlar.
Makina ise mühleturkiyeden onlar da deneme için krem yollamislar merak ediyodum güzel denk geldi.
Tüm komşulara yeni ürünleri hayırlı olsun.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok şık Kombin olmuş. Keyifle kullanın inşallah.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 86
(13/05/2020, Saat: 21:53)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok şık Kombin olmuş. Keyifle kullanın inşallah.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler, sizin yorumlarınız doğrultusunda verdim kararı, gerçekten de iyi ki yapmışım, geltir ailesi farkı...
Yorumları: 57
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun, tahrişsiz güzel günlerde kullanın..
Tıraş ol, huzur bul...