Yorumları: 139
Konuları: 2
Gülmesini bilmeyen dükkan açmasın
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
@Ferat komşum sağlıkla güzel anılar ile kullanın .
Yorumları: 139
(19/05/2020, Saat: 23:05)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Ferat komşum sağlıkla güzel anılar ile kullanın .
Eyvallah komşum.
Gülmesini bilmeyen dükkan açmasın
Yorumları: 54
Konuları: 0
20/05/2020, Saat: 01:15
(Son Düzenleme: 20/05/2020, Saat: 01:38, Düzenleyen: onurcakmak.)
(19/05/2020, Saat: 22:58)Ferat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba komşular.. şu dönemde evde tıraşıma devam ederken bu hobimi, zevkimi çeşitlendireyim keyfime keyif katayım düşüncesi ile alışverişe heveslendim biraz. Hanımın gazlaması, doğum günü vs derken kendimi Rozarustan Noyan Bey ile telefonda konuşurken buldum.
Belirtmeden geçemeyeceğim kendisi oldukça dürüst bir şekilde, şubat ayında almış olduğum edwin jager standlı setin tüm ihtiyacımı karşılayacağını tabi ki bana ürün satmak isteyeceğini ancak bu durumda alışveriş yapmama çok da gerek olmadığını belirtti. Sonrasında hobimi geliştirmek için çeşitlilik istediğimi söyleyip 3 -5 makine hakkında bilgi almak istediğimi söyleyince kendisi ile uzunca ve oldukça keyifli bir sohbete daldık.. faydalı yönlendirmeleri ile fotolarını paylaştığım şu ürünleri aldım ve setimin son hali de en son fotoda paylaştım. Saygılar
Hocam maşallah yüklü bir alışveriş olmuş.
Hepsini sağlıkla ve keyifle kullanmanızı dilerim.
Yorumları: 86
Konuları: 3
20/05/2020, Saat: 01:23
(Son Düzenleme: 20/05/2020, Saat: 01:38, Düzenleyen: onurcakmak.)
(19/05/2020, Saat: 22:58)Ferat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba komşular.. şu dönemde evde tıraşıma devam ederken bu hobimi, zevkimi çeşitlendireyim keyfime keyif katayım düşüncesi ile alışverişe heveslendim biraz. Hanımın gazlaması, doğum günü vs derken kendimi Rozarustan Noyan Bey ile telefonda konuşurken buldum.
Belirtmeden geçemeyeceğim kendisi oldukça dürüst bir şekilde, şubat ayında almış olduğum edwin jager standlı setin tüm ihtiyacımı karşılayacağını tabi ki bana ürün satmak isteyeceğini ancak bu durumda alışveriş yapmama çok da gerek olmadığını belirtti. Sonrasında hobimi geliştirmek için çeşitlilik istediğimi söyleyip 3 -5 makine hakkında bilgi almak istediğimi söyleyince kendisi ile uzunca ve oldukça keyifli bir sohbete daldık.. faydalı yönlendirmeleri ile fotolarını paylaştığım şu ürünleri aldım ve setimin son hali de en son fotoda paylaştım. Saygılar
Komşum maşallah Razorus'un bütün stoklarını eritmişsiniz, hayırlı olsun. En kısa zamanda Fatip ile ilgili degerlendirmenizi bekliyorum
Yorumları: 680
Konuları: 1
Yeni ürünler komşularıma hayırlı olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 779
Konuları: 4
20/05/2020, Saat: 11:05
(Son Düzenleme: 20/05/2020, Saat: 11:49, Düzenleyen: onurcakmak.)
(20/05/2020, Saat: 02:40)Sofistike Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni ürünler komşularıma hayırlı olsun.
Gürkan Komşum hayırlı olsun. Sapı da harika, kılları da çok yumuşak. İyi günlerde kullanasın inşallah.
Tüm komşularıma yeni ürünleri hayırlı olsun, elinizde eskisin.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,292
(20/05/2020, Saat: 02:40)Sofistike Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni ürünler komşularıma hayırlı olsun.
@Sofistike Gürkan Bey benim severek kullandığım bir fırça hayırlı olsun, keyifle kullanın inşallah.
Yorumları: 680
Konuları: 1
(20/05/2020, Saat: 11:05)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gürkan Komşum hayırlı olsun. Sapı da harika, kılları da çok yumuşak. İyi günlerde kullanasın inşallah.
Tüm komşularıma yeni ürünleri hayırlı olsun, elinizde eskisin.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Tarkan abi
(20/05/2020, Saat: 12:14)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Sofistike Gürkan Bey benim severek kullandığım bir fırça hayırlı olsun, keyifle kullanın inşallah.
Teşekkür ederim. Komşum
Yorumları: 199
Konuları: 3