Yorumları: 107
Konuları: 0
(29/05/2020, Saat: 12:22)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aliexpress'ten sipariş ettiğim FS G4 Sentetik fırçam nihayet geldi
Fırçayla birlikte gönderilen hediye stand fırçaya uymadı sanırım yanlış göndermişler. Sağlık olsun standı farklı fırçalarda kullanırım. İlk izlenim olarak fırçayı beğendim uçları yumuşak omurgası da güçlü görünüyor.
hayırlı olsun, güle güle kullanın. fırça hakkındaki düşüncelerinizi merakla bekliyorum.
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
Hayırlı olsun üstadım güzel günlerde kullanın.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 593
Konuları: 6
@batmanforever Volkan bey hayırlı olsun, benimde sepette duruyor G4 sentetik bir türlü cesaret edemedim.
Yorumları: 65
Konuları: 1
Fırçanız çok güzel komşum güle güle kullanın.
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
Yorumları: 538
Konuları: 7
(29/05/2020, Saat: 12:22)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aliexpress'ten sipariş ettiğim FS G4 Sentetik fırçam nihayet geldi
Fırçayla birlikte gönderilen hediye stand fırçaya uymadı sanırım yanlış göndermişler. Sağlık olsun standı farklı fırçalarda kullanırım. İlk izlenim olarak fırçayı beğendim uçları yumuşak omurgası da güçlü görünüyor.
Abi çok yakışıklı duruyor
keyifle kullanın.
Fırça 24 müydü 26 mı?
Yorumları: 69
Konuları: 2
Yorumları: 139
Konuları: 2
Yeni ürünler müthiş, tüm komşulara keyifli tıraşlar dilerim.
Bunlar da benim dolaba yeni eklenen, dört gözle beklediklerim..
Ürün kutularını atıyorum normalde ama bunlara kıyılacak gibi değil
Gülmesini bilmeyen dükkan açmasın
Yorumları: 448
Konuları: 3
Aldığınız tüm ürünleri keyifler kullanmanızı tememnni ederim.Maşallah rengarenk baktıkça insanın içi açılıyor.
Yorumları: 596
Konuları: 1
@Ferat @batmanforever komşularım yeni ürünleriniz hayırlı olsun. Volkan abi fırça çok yakışıklı keyifle kullan, ben de g4 alacağım birgün, yorumlarını merakla bekliyorum
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi