Yorumları: 2,600
Konuları: 14
Yorumları: 271
Konuları: 1
bonherre ye cella için teşekkürler
ne mutlu türküm diyene !
Yorumları: 130
Konuları: 4
Merakıma yenik düşerek evde 2 sabun olmasına rağmen bunları almak için kışı bekleyemedim.
Yorumları: 86
Komşular şu lorealin aftershave ürününü nivea ile karşılaştırmaniz mümkün mü? Yani illa alınıp denenecek üstün bir tarafı var mı yoksa fiyat uygun diye mi tercih ettiniz merak ettim?
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
(19/06/2020, Saat: 15:38)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hey şampiyon ağır ol bakalım bizim çevre seviyor , kendimiz çok seviyoruz Pitralon Classic’i . Yedirmeyiz
Ona saygım sonsuz
(19/06/2020, Saat: 18:55)FurkanB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşular şu lorealin aftershave ürününü nivea ile karşılaştırmaniz mümkün mü? Yani illa alınıp denenecek üstün bir tarafı var mı yoksa fiyat uygun diye mi tercih ettiniz merak ettim?
L'oreal, Nivea'nın üst segmenti Aqua Velva ve Pitralon ile kapışıyor yani tam bir f/p ürünü, denemeye kesinlikle değer.
Ancak inanılmaz bir fark beklemeyin neticede hepsi fresh losyonlar, 3 aşağı 5 yukarı aynılar.
Yorumları: 48
Yaklaşık 1.5 yıldır geleneksel traş olan benim 2. Fırçam 3. Sabunum ve yeni jiletlerim. (Wilkinson hariç hepsini ilk kez deneyeceğim. Keyifli traşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gargamel kötü biri olsaydı şirinleri göremezdi...
Yorumları: 86
(19/06/2020, Saat: 19:16)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: L'oreal, Nivea'nın üst segmenti Aqua Velva ve Pitralon ile kapışıyor yani tam bir f/p ürünü, denemeye kesinlikle değer.
Ancak inanılmaz bir fark beklemeyin neticede hepsi fresh losyonlar, 3 aşağı 5 yukarı aynılar.
Anladım teşekkür ederim cevap için.
Yorumları: 540
Konuları: 14
Yorumları: 192
Konuları: 10
Şimdiye kadar tek köpürtme kasesi kullanıyordum o da Proraso'nun meşhur yeşil kasesi. Geçen gün N11.COm da "Kuafördükkanı" isimli satıcıdan Gesh G-252 kodlu siyah köpürtme kasesini edindim.
[/img]
Prorasodan biraz daha uzun. Bu sayede fırçayı çeviririken köpüklerin yanlışlıkla dışarı kaçmasına engel oluyor.
[/img]
Prorasonun kenarlarında çentikler var. Gesh'te ile tabanda 3 adet çıkıntı var. Her ikisi de gayet başarılı köpük üretmekte.
Haziran 2020 tarihinde 33-T'ye edindim.
Yorumları: 194
@KAYHAN ( Ayhan Bey) ‘den
1960 öncesi NOS Numax 5/8 Çelik ustura ,
Yanında gönderdiği Sovyet Sputnik için kendisine teşekkürler .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
The Riddle of Steel