22/12/2013, Saat: 02:13
En Son Ne Aldınız ?
|
22/12/2013, Saat: 02:22
@mcorco benim future ben elden çıkıp gitsin diye takas yaptım meret bumerang misali tekrar bana dönüyor.
Hata bende b.kmu var ptt ile yolluyon, rahat batıyor işte göndersene yk ile adam gibi gitsin. @mcorco başkanım düşününce size karşı mahçup oldum valla.
Every farewell is a new beginning.
23/12/2013, Saat: 19:46
(23/12/2013, Saat: 19:45)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçenlerde www. ek kono mik.com'dan 2 adet Omega 10049 Prof. fırça aldım. abi çok güzelmiş güle güle kullan
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların. Dize getirilmiş haydutlar, Hayınlar, amana gelmiş, Yetim hakkı sorulmuş, Hesap görülmüş. Demdir bu... Ahmed Arif
23/12/2013, Saat: 19:49
Lijun abi ev fırça doldu
Düğümleri mi kullanacaksın ?
@Lijun Thé handleman.
şimdiden ellerine sağlık abi.
23/12/2013, Saat: 21:41
(23/12/2013, Saat: 21:21)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu tabir de güzel Korhan Hocam. Valla ben şahsen terletceğini düşünmüyorum siz torrnayı terletirsiniz. Bütün forumcak size güveniyoz. Umudumuz oluvedin gari O zaman şöyle diyelim size "sir latheman from Thé handleland". ( saplar diyarından sir torna adam) Bence artık @lord sparhawk bu unvanı vermeli. :p SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
23/12/2013, Saat: 21:52
Sizin dünkü softly key hole u gördükten sonra ben size Sensei dedim bile.
Buarada konuyu baltalıyor gibi görünmemek için paylaşayım haftasonu iş için gittiğim ordu dan hatıra olarak 1 paket rapira jilet aldım. SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
23/12/2013, Saat: 22:16
Ya hu, bu nasıl bi alettir? Yıllardır görürüm, çocuklar markette şeklini beğenmiş, oğlan arabalarını park edicekmiş içine
Aldım, eşyanın tabiatına göre istimal edip, bir kez olsun ayran yapim dedim. Olmaz böyle ayran... 3-5 lira plastikten sürahinin yaptığına bak, her akşam bol köpüklü ayran delisi oldum, haa süzme yoğurt ile deneyiniz ..
800 tane rapira belki almam ama polsilver si derseniz olabilir çok seviyorum o jileti 200 civarı var elimde. Ama hala daha sample bitirmeye çalışıyorum. Bitireyim başlıcam onlara.
bu arada üstad sizden bir ricam olacak lütfen çalışırken koruma gözlüğü kullanın. G&c den 1 semogue 1305 1 semogue 2000 1 soc 2 band (elimde 1tane var 2.yi aldım. ) 1 tobs sandalwood 1 Jeremy street 1 proraso sandalwood aldım onları bekliyorum.
23/12/2013, Saat: 23:03
(23/12/2013, Saat: 22:38)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rican başım üzerine...Zarif önerin için teşekkür ederim Korhan Hocam.Dremelle birlikte iş eldiveni,iş gözlüğü (kaliteyi gördükten sonra bir tane daha sipariş etmiştim) toz maskeleri almış gözlüğü pek kullanmamıştım.Fakat tornada (biraderlerden dolayı çok gözlemim oldu) kesin iş gözlüğü kullanmak şart. İş güvenliği gerçekten çok önemli çok güzel yapmışsınız. Eski rapira denemedim ama nasıl olsa bi gün elime geçer. Tesekkur ederim.Bakalım üstad deneriz olmadı takas yaparız veya birine hediye ederiz sorun değil en azından denemiş olurum. SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: