Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Harika, tarih kokan ürünler. Umarım daha sonraki nesillere ürün çeşitleri çoğalarak aktarılır. Dikkatimi çeken diğer bir nokta ise Türk jilet markalarının eskiden epey bir çeşidi varmış.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(11/09/2019, Saat: 18:33)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özellikle de dedem. Vay be benim dedemden bana sadece yuma kalmıştı.
Komşum onu bulamayanlar da var
(11/09/2019, Saat: 19:13)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Harika, tarih kokan ürünler. Umarım daha sonraki nesillere ürün çeşitleri çoğalarak aktarılır. Dikkatimi çeken diğer bir nokta ise Türk jilet markalarının eskiden epey bir çeşidi varmış.
Komşum mefisto marka var aynısı renk ve yazım karakteri ile NEFİS markası adı altında üretilmiş benim ilanımdaki fotoğraflarda var
Yorumları: 867
Konuları: 12
başarılı
youtube.com/Berberbey
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
Komşum harika bir koleksiyon. Bir de usturanın resmini koysanız. Gözümüz gönlümüz şenlense.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 67
Konuları: 3
(11/09/2019, Saat: 21:05)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum harika bir koleksiyon. Bir de usturanın resmini koysanız. Gözümüz gönlümüz şenlense.
çelik usturalarda en tepedeki konu şuan
girip bakabilirsiniz hocam teşekkürler ayrıca.
Yorumları: 506
Konuları: 17
Çok güzelmiş. Zaza jiletin sloganı da çok iyiymiş. Altun gibi
Yorumları: 474
Çok güzel bir koleksiyon gerçekten. Umarım sizden de ileriki nesillere devredip geleceğe tatlı bir tarih kokusu bırakır.
Voskhod
adamdır!
Yorumları: 30
Konuları: 1
Her biri birbirinden değerli parçalardan oluşan bir koleksiyon ama benim dikkatimi Türkiye haritası üzerinde koşan bir bozkurt figürü olan jilet kutusu çekti. Kutunun üzerinde markanın ismini göremedim. Söz konusu jiletin markasını, üreticisini, üretim yılını bilen bir komşumuz var mıdır acaba?
Yorumları: 1,292
Konuları: 2
Çok güzel bir çalışma ortaya çıkmış komşum.
Yorumları: 67
(11/09/2019, Saat: 22:12)George smiley Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her biri birbirinden değerli parçalardan oluşan bir koleksiyon ama benim dikkatimi Türkiye haritası üzerinde koşan bir bozkurt figürü olan jilet kutusu çekti. Kutunun üzerinde markanın ismini göremedim. Söz konusu jiletin markasını, üreticisini, üretim yılını bilen bir komşumuz var mıdır acaba?
Üretici bilgisi yok ancak markası direk bozkurt