Yorumları: 7
Konuları: 3
(24/05/2022, Saat: 00:15)Pele69 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun zamandır jiletli ustura ile tıraş her gün tıraş oluyordum son 6 aydır 2 günde bir oluyorum. Bence hiç bir zararı yok. Tekniğiniz oturmuşsa de makinelerden daha konforlu ve tahrişsiz tıraş olursunuz. Çünkü jilet yüzüne senin istediğin açılarda oturur. De aletlerdeki gibi almadı deyip açıyı tutturmaya çalışmazsın..Olunmaz diyen arkadaşlar kaç kere jiletli ustura kullandı acaba merak ediyorum?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim yorumunuz için,günlük,2 günlük jiletli ustura tıraşında hangi jileti kullanıyorsunuz?
Yorumları: 169
Konuları: 5
(25/05/2022, Saat: 16:39)Fatihkorkmaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim yorumunuz için,günlük,2 günlük jiletli ustura tıraşında hangi jileti kullanıyorsunuz?
Gillette platinum ve nacet kullanıyorum şu an. Gayet güzel ikisi de tavsiye ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 88
Konuları: 2
Ben de uzun zamandır Ali Bıyıklı ile traş oluyorum. Yeri geliyor her gün traş oluyorum. Tek perde ve bastırmadan traş olunursa hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 867
Konuları: 12
(21/06/2023, Saat: 17:16)MERCAN.04 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de uzun zamandır Ali Bıyıklı ile traş oluyorum. Yeri geliyor her gün traş oluyorum. Tek perde ve bastırmadan traş olunursa hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Siz işi çözmüşsünüz.
YouTube Berberbey
youtube.com/Berberbey
Yorumları: 88
Konuları: 2
Sizin videoların çok faydası oldu