Yorumları: 1,492
Konuları: 33
(31/08/2012, Saat: 20:56)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam geçen soguksu olayını denedim. müthiş bir tahriş yaşadım fırçayı sıcak suda bekletmiyor musunuz ? Yüzünüzü sıcak suyla yıkamıyor musunuz nasıl oluyor ? saygılar
Hocam bu yaz gunlerinde soguk su dediysemde buz gibi degil maalesef yine su ilik sayilir bu suyla dus aliyorum vs hic bana misin demiyor havalar sicak
fircami da soguk suda bekletiyorum zaten maksat firca suya doysun ama kisin kara sogugunda sicak suyla yuzde kopurtme olayini ozleyecegim sanirim. Mart gibi geleneksel tirasa basladim yine soguktu havaalr ve sicak fircayi begeniyordum ama tahris hos degil belki yuzumu yine soguk su ile yikar ama fircayi sicak tutarim bunu artik kis gelince denerim insallah
Yorumları: 414
Konuları: 11
Valla hocam bide böyle deneyim
inşallah yine hüsrana ugramam.
(31/08/2012, Saat: 21:10)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (31/08/2012, Saat: 20:56)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam geçen soguksu olayını denedim. müthiş bir tahriş yaşadım fırçayı sıcak suda bekletmiyor musunuz ? Yüzünüzü sıcak suyla yıkamıyor musunuz nasıl oluyor ? saygılar
Hocam bu yaz gunlerinde soguk su dediysemde buz gibi degil maalesef yine su ilik sayilir bu suyla dus aliyorum vs hic bana misin demiyor havalar sicak fircami da soguk suda bekletiyorum zaten maksat firca suya doysun ama kisin kara sogugunda sicak suyla yuzde kopurtme olayini ozleyecegim sanirim. Mart gibi geleneksel tirasa basladim yine soguktu havaalr ve sicak fircayi begeniyordum ama tahris hos degil belki yuzumu yine soguk su ile yikar ama fircayi sicak tutarim bunu artik kis gelince denerim insallah
Katılma tarihi: 2011
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
Yorumları: 414
Konuları: 11
Aynen abi. Bizim buraların suyu bile 20-25 derece
Bunaldık valla
Katılma tarihi: 2011
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Bu arkadaşın konusunun olmamasına ben de şaşırdım. Nivea kokusunu sevdiğimden bunu bulduğumda çok mutlu olmuştum. Arko sonrası bulduğum ve aldığım ilk krem. Ama performansı öyle aman aman değil. Arkodan daha koyu bir kıvamı var ama güzel köpük için biraz uğraşmak gerek. Köpük kıvamı olarak arkodan iyi olduğunu düşünsem de tıraş esnasındaki kayganlık, koruyuculuk ve tıraş sonrası nemlendirmesi daha zayıf gibi geliyor bana.
Yorumları: 713
Konuları: 8
bugün ben de sensitive kullandım. mis gibi papatya kokay. emir yazmış sensitive balsamla aynı kokuya sahipler diye de ben daha yeni gördüm. bilseydim çok önceden peşine düşerdim. köpüğü de beğendim. nemlendirme, koruyuculuk için bi kaç deneme daha yapim. ilk izlenimlerim şimdilik böyle...
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
Haberim yoktu aftershavein kokusunu gerçekten beğendiğimden bunuda alırım
(12/10/2012, Saat: 18:51)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haberim yoktu aftershavein kokusunu gerçekten beğendiğimden bunuda alırım
watsons'da 3.60'a gördüm haberiniz olsun
Yorumları: 85
Konuları: 6
Güzel nemlendiricilik ve hoş kokusuyla benim favori tiras kremlerinden biri. Bu fiyata daha güzel bir krem yok, arko kremlerinden daha çok hoşuma gidiyor. Arkonun ice mint'i belki ferahlik acısından daha başarılı olabilir. Denemekten pişman olmayacağınız bir krem.