Yorumları: 1,492
Konuları: 33
(11/12/2012, Saat: 00:42)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı tezkereler Emir Üstadım
kırık konusunda eminseniz ,ısrarcı mı olmak lazım,bir daha mı gitseniz
as. hastaneye
selamlar
Sadece odemle bu vaziyette olamam hocam bir anormallik var orada. Taksimdeki ilgi ile buradaki ilgi arasida daglar kadar fark vardi. Bunun adi muayene olamaz elini surmedi bana adam. Manisada basima guzel seyler gelse bari
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
canınızı sıkmış olmayayım
bacağı 10 cm kısa ve bariz topallayan birine 2 ay askerlik yaptırdılar,revir yüzü göstermeden
şikayet kutusu yok ki yazıp atasın
(11/12/2012, Saat: 00:48)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (11/12/2012, Saat: 00:42)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı tezkereler Emir Üstadım
kırık konusunda eminseniz ,ısrarcı mı olmak lazım,bir daha mı gitseniz
as. hastaneye
selamlar
Sadece odemle bu vaziyette olamam hocam bir anormallik var orada. Taksimdeki ilgi ile buradaki ilgi arasida daglar kadar fark vardi. Bunun adi muayene olamaz elini surmedi bana adam. Manisada basima guzel seyler gelse bari
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
Kıbrıs için eğitimi zor, denetimi çok, katı diyorlar ama en azından mis gibi çarşına çıkarsın sıcak yerde. Ballı seni.
Hayırlı tezkereler ve geçmiş olsun.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 714
Konuları: 3
Geçmiş olsun emir, hayırlı tezkereler...
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
Çok geçmiş olsun Emir hocam
Şimdiden hayırlı tezkereler.
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Herkese tesekkur ederim arkadaslar sizin gibi guzel insanlarla dialog kurdugum icin cok mutluyum. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim umarim gonlumce devam eder gelismeler
Yorumları: 234
Konuları: 25
Gecmis olsun abim, insallah enkisa surede dønersin, hayirli teskereler dilerim.
(11/12/2012, Saat: 02:14)haaydin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gecmis olsun abim, insallah enkisa surede dønersin, hayirli teskereler dilerim.
Tesekkur ederim hocam
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
Emir
hayırlısıyla seni yeniden aramızda görmeyi diliyorum. Allah'a emanet ol, kendine dikkat et.
Saygılarımla
Yorumları: 153
Konuları: 11
11/12/2012, Saat: 03:00
(Son Düzenleme: 11/12/2012, Saat: 03:04, Düzenleyen: teks55.)
Emir hayırlı teskereler.Ben de acemiliği Denizli'de,ustalık dedikleri dağıtımdan sonraki kısmı Manisa'da yapmıştım.O yıllarda doğu-batı kışla vardı (şimdi ne durumda bilmiyorum),ben batı kışla 9. bölükte yapmıştım.Denetleme bölüğü olduğunu çok sıkı olduğunu söylüyorlardı,nitekim de öyleydi ama diğer bölüklere göre daha temiz ve düzenliydi.Benim gittiğimde kısa dönem 8 aydı ve o yıl 6 aya düşürdüler 2 ay erken terhis olduk;çok ballıydık yani.Korkma sonuçta güzel anıların ve arkadaşların da olur ve bir bakmışsın ki geçmişte bir anı-hayal olarak kalmış.'Ne zaman bitti' diyeceksin;son iki gün hariç..(geçmiyor çünkü)