diğer dostlarımızın çalışmalarını görmek dileği ile...
Asıl meziyetimden bir iki kare :)
|
24/06/2012, Saat: 20:51
(24/06/2012, Saat: 20:32)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: diğer dostlarımızın çalışmalarını görmek dileği ile... burnumun ucunu çeksem burun olduğunu anlamazsınız fotoğrafçılık büyük yetenek isteyen bir uğraş ve o yeteneğin bende kırıntısı bile yok birde benim fotoğraf çekmem uğursuzluk getirir tüm yakın çevrem bunu bilir size bunu kanıtlayan bir hikayemi anlatayım koç holding zeplin almıştı buralarda dolaştırıp duruyorlardı birgün dur fotoğrafını çekeyim bir şunun dedim o gün haberlerde rüzgara kapılıp kaybolduğunu öğrendim (sevmediğiniz biri varsa fotoğrafını büyük bir zevkle çekerim )
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
24/06/2012, Saat: 20:57
elinize saglık cok guzel kareler
24/06/2012, Saat: 21:05
Amatörlerim
24/06/2012, Saat: 21:07
maşallah X 41 =
nazar değecek makine perde kesecek, pozometre kör olacak,kırmızı ışık yanmayacak filmler yanacak, aman üstadım nazarlık tak artık
mcorco olur mu yahu? bakın ne de güzel yakalamışsınız zeplini, binaları da gösterge olarak kullanıp zeplinin boyutunu ve yüksekliğini vurgulamışsınız üstüne, daha ne olsun.
ben de İstanbul' u özledim bir panorama paylaşayım tinypic biraz sarartıyor çekimi lakin özlem gidermeye kafidir diye düşnüyorum. neticede amaç gözümüze hoş gelen kareleri de paylaşmak, felsefe aramayacağız altında, 1-2 kare de olsa bekliyoruz. teşekkürler paylaşım için emiriko. diğer dostlarıma da yorumları için tek tek teşekkür ederim.
24/06/2012, Saat: 22:16
Bunlarda benim cekimlerimden bir kaci
24/06/2012, Saat: 22:28
elinize sağlık, shelby' nin yanında bir belair kuyruğu gördüm galiba cennet gibi resmen, cadillac bile var
24/06/2012, Saat: 22:45
camaro'nun açık camından girmek istedim bir an albenili bir rengi var arkaya giden uzantı da kadın kalçasını andırdı (fesat mıyım neyim )
Tesekker ederim arakadaslar, bu fotolarim daha tap taze. eski fotolarimi gørmek isterseniz asagidaki linkten bakabilirisniz.
https://www.facebook.com/media/set/?set=...643&type=3 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: