Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Oğluma iki krem seçeneği sundum;
Sandalwood ve Jermny Street,iki kere jermny i kokladı ve sandalı bir defa koklayıp sandalı seçti.
Kokusu çok da beğenmediğim tobs AS kremin aynısı,sabunda aynı kokuyor.Tobs ürünlerinde kokuları çok iyi dengelemiş ve benzetmiş.
Sandal kokusu,EJ kremlerdeki gibi canlı ve cazibeli değil,daha ağırbaşlı ve nostaljik
Tobs sanal hacı yağı gibiyse EJ sandal yaşlı teyze parfümü gibi fakat C&E sandal gizemli ...
Yorumları: 862
Konuları: 65
ben neredeyse bütün sandalwood sabunları topladım ama TOBS gibisi yok
Bende sandal toplayacağım biraz,Tobs'u eşim ve oğlum beğendi.
EJ ve C&E arasında kararsızım
(16/06/2013, Saat: 23:34)martin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben neredeyse bütün sandalwood sabunları topladım ama TOBS gibisi yok
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Proraso çıkarmıştı hocam düşünmez misiniz
(16/06/2013, Saat: 23:37)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende sandal toplayacağım biraz,Tobs'u eşim ve oğlum beğendi.
EJ ve C&E arasında kararsızım
(16/06/2013, Saat: 23:34)martin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben neredeyse bütün sandalwood sabunları topladım ama TOBS gibisi yok
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Yorumları: 120
Konuları: 2
bu sabunu aldığım günden beri bir türlü köpük kıvamını tutturamıyorum.. ya sönük oluyor yada kabarcıklı. sert oldugu için yüklemesi de sıkıntılı, ayrıca suyu pek sevmiyor sanırım. bu sefer suyu az ekleyince kıvam oluşmuyor. yani anlıyacağınız kullanmayı pek beceremedim
Yorumları: 323
Konuları: 16
(31/07/2013, Saat: 16:47)jazzmo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu sabunu aldığım günden beri bir türlü köpük kıvamını tutturamıyorum.. ya sönük oluyor yada kabarcıklı. sert oldugu için yüklemesi de sıkıntılı, ayrıca suyu pek sevmiyor sanırım. bu sefer suyu az ekleyince kıvam oluşmuyor. yani anlıyacağınız kullanmayı pek beceremedim
Kullandığınız su aşırı sert olabilir.Daha çok fırçaya yükleyin sabunu.
Yorumları: 120
Konuları: 2
evet su oldukça sert ve kireçli sayılır.yine de kremler ve arko sabunda sorunsuz köpük oluşuyor
Yorumları: 431
Konuları: 22
Bu sabunun kokusunu merak edenler için tütsü kokusunu düşünün üzerine biraz sardunya ekleyin.
Ya da sandal ağacı tütsüsü alın birebir aynı kökü diyebilirim.
Sent from my iPad using Tapatalk