Öncelikle belirteyim firma ile uzaktan yakından maddi-manevi bir bağım yok. Ankaradayım. Firma ile
@byalın ın konu başlığındaki yazısı ile haberdar oldum. Firmayı tanımadan etmeden ve hatta ilgili üyenin ilk mesajları olmasına rağmen riske girerek birer kartela sipariş ettim.
Öncelikle firma sipariş aşamaları boyunca profesyonel bir görüntü çizdi. Sürekli mail ile haberdar edildim. Ve hatta gecikmeden dolayı özür maili felan aldım. Ama birkaç üyemiz gibi aranmadım. Aranmayı da beklemedim açıkcası. Bunu da bir eksiklik olarak görmüyorum.
Ürün mng kargo ile geldi. Ankara Ümitköy MNG kargo güzel çalıştığı için kargoya verildikten yaklaşık 14 saat sonra kargo elimdeydi. Kargo güzel ambalajlanmıştı. KArgo poşetini üzerinde e fatura nüshası vs tamdı. Yani buradan tam puan aldı.
Sakalımı 3 gündür uzatıyordum. Amacım gelir gelmez tıraş olmak idi. Nitekim öyle oldu, kargo gelir gelmez hanımdan ve çocuklardan izin alarak hemen banyoya koştum, tıraşımı oldum ve buradayım.
Vintage jiletler dışında son 6-7 yıldır piyasada olan bütün jiletleri test etmişimdir. Silver Blue favori jiletlerimden biri olduğu için kendisini yakınen tanır ve severim. Bu nedenle karşılaştırmak çok kolay olacak benim için.
Hızlı bir tıraş için olmak için minimum ekipman kullandım. Jileti daha iyi hissetmek için SV felan değil koruyuculuğu az Arko yu tercih ettim.
Rimei + Arko + Blue silver ile tıraş oldum.
VE gelelim şahsi yorumlarıma.
Arkadaşlar bu jilet bizim bildiğimiz Sİlver Blue. KAtıksız ve eksiksiz olarak ta kendisi. Aynı konfor, aynı keskinlik. Sadece o alıştığımız ambalaj ve Mürekkep baskı yok o kadar.
Ama yüzümde jiletle rimei ile biraz zorladımve hatta yapmamam gerek twistleri yaptım. Ama yok kendimi hakikaten kesemedim. Bu bildiğimiz yüksek konforlu GSB.
Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz. Firma benden olumlu puan aldı. Ve ürün gerçek. SAhte/klon felan değil.
Açıkcası forumdaki arkadaşlar da alabilsin diye bir hafta boyunca sipariş vermeyeceğim. Ama bir hafta sonra hepsinden ikişer kartela almayı planlıyorum arkadaşlar.
Benim yorumlarım bu kadar. Fİrma benimle irtibata geçerse bu yukarıdaki yazıma daha da süsleyebilirim. İki kartelaya hallederiz yani.
@byalın a da bu vesile ile hakikaten bir teşekkür borçluyum. Kendisine bu firmayı bize tanıttığı ve fırsattan haberdar ettiği için teşekkür ederim.