Yorumları: 227
Konuları: 7
sessizliğin içinde sessizce oturan adam.
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Yorumları: 227
Konuları: 7
sessizliğin içinde sessizce oturan adam.
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
Gidip alan olursa ben 20 paket yani 100 jilet istiyorum arkadaşlar.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 557
Konuları: 10
(28/11/2012, Saat: 22:22)lathrodectus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bic jiletlere 2tl demisti diye hatirliyorum. Fakat ben kartela pazarligi yapmadim her cesitten beser altisar paket alip toptan pazarlik yaptim.
Buradan aldigim jiletlerden en memnun kaldiklarim Polsilver ve Bolzano.
Gillette goal pek umdugum verimi vermedi ya da polsilver in golgesinde kaldi diyebilirim.
Peki bolzano polsilver e göre nasıl?
Yorumları: 278
Konuları: 16
29/11/2012, Saat: 13:33
(Son Düzenleme: 29/11/2012, Saat: 13:33, Düzenleyen: Linq.)
(29/11/2012, Saat: 01:14)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (28/11/2012, Saat: 22:22)lathrodectus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bic jiletlere 2tl demisti diye hatirliyorum. Fakat ben kartela pazarligi yapmadim her cesitten beser altisar paket alip toptan pazarlik yaptim.
Buradan aldigim jiletlerden en memnun kaldiklarim Polsilver ve Bolzano.
Gillette goal pek umdugum verimi vermedi ya da polsilver in golgesinde kaldi diyebilirim.
Peki bolzano polsilver e göre nasıl?
Ben burada satilan bolzanolarin sahte olmasindan supheleniyorum. Bana gore gerek keskinlik gerek konfor acisindan vasatti.
Paketleri farkli gugila sordum ayni paketten fotograf gostermedi.
Jiletlerin uzerlerinde baski yok, rakam dahi yok. Yine uzerinde baski olmayan yagli kagida sariliydi ayrica kagit zarfta degillerdi.
B&B de biri ayni jiletleri tarif etmis tirasinin cok kotu oldugunu soylemis. Bence cok da kotu degildi, sahteyse bile iyi nisbeten iyi uretmisler
)
Bilgisayarım ingilizce klavye ve dil düzeninde olduğu için bilgisayardan yazdığım yorumlarda türkçe karakter kullanamıyorum. Yarattığım rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Yorumları: 557
Konuları: 10
01/12/2012, Saat: 18:41
(Son Düzenleme: 01/12/2012, Saat: 18:42, Düzenleyen: Suhulet.)
Polonya pazarını keşfeden eşofmanlı arkadaşa teşekkür ederim
Dükkan sahibi ilk eşofmanlı birinin geldiğini ondan sonra satışların arttığını söyledi jiletlerde
Yorumları: 333
Konuları: 19
Kusura bakmayın gidişim benim içinde süpriz oldu ama size kartları aldım
Kağıdın içinde çift bıçaklı makine reklamı var
Sanırım sahte çünkü hiç yazı yok, denedikten sonra tam kararı veririm
BIC ve Goal
www.tekyumruk.com
Yorumları: 612
Konuları: 36
Üzerime alıyorum,sanırım beni söylemiş.Eşofmanı giyip gezerim tahtakalede.Eşim de dalga geçiyor ama çıkaramıyorum,çok rahat oluyor.
50 tane polsilver almıştım buradan 1aydan fazla oldu.Oradaki hafif çekik gözlü iri yarı satıcı beyle de biraz muhabbet etmiştik,samimi gelmişti bana.Super iridiumları Bulgar tır şoförlerine getirttiğini söylemişti.Tüm çarşıyı gezdim diğer arkadaşın da söylediği gibi sadece üst katta sol tarafta kalan dükkanda bic wilkinson gibi jiletler var,diğer 1-2 dükkanda ise sadece rapira var.Tek polsilver satan yer burası.
(01/12/2012, Saat: 18:41)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Polonya pazarını keşfeden eşofmanlı arkadaşa teşekkür ederim Dükkan sahibi ilk eşofmanlı birinin geldiğini ondan sonra satışların arttığını söyledi jiletlerde