Yorumları: 147
Konuları: 2
Bende fırça bakimi, dezenfekte edilmesi vs. sabunun basildigi kapta uzun sure tekrar tekrar kopurtulup kullanilmasinin ne kadar hijyenik olacagi gibi, ayrıca kısıtlı zaman sebeplerinden dolayi jel veya kopuge donmeyi düşünüyorum.
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
(28/05/2020, Saat: 18:36)acoma Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende fırça bakimi, dezenfekte edilmesi vs. sabunun basildigi kapta uzun sure tekrar tekrar kopurtulup kullanilmasinin ne kadar hijyenik olacagi gibi, ayrıca kısıtlı zaman sebeplerinden dolayi jel veya kopuge donmeyi düşünüyorum.
Tıraş kremi işte bu nedenle var.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 146
Konuları: 12
(28/05/2020, Saat: 18:36)acoma Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende fırça bakimi, dezenfekte edilmesi vs. sabunun basildigi kapta uzun sure tekrar tekrar kopurtulup kullanilmasinin ne kadar hijyenik olacagi gibi, ayrıca kısıtlı zaman sebeplerinden dolayi jel veya kopuge donmeyi düşünüyorum.
banlanırmıyım bilmiyorum ama şunu denemek için almıştım hosuma gitmişti
https://www.gratis.com/gillette-fusion-p...u=10004602
Yorumları: 1
Konuları: 0
(21/11/2017, Saat: 20:34)ua_cakar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar merhaba.
arko sabun ve tıraş kremi kullandım. ama biraz aceleciyim o yüzden şu hazır tıraş jelini denemek istiyorum. köpürtme vs uğraşmak istemiyorum. örneğin nivea tıraş jeli işimi görür mü? yoksa yetersiz mi kalır?
ürün şu: http://www.hepsiburada.com/nivea-hassas-...ecz9153508
ya da hazır tıraş köpükleri nasıldır? alternatif olarak..
Komşum nivea ürünleri çok çabuk kuruyor.
Yorumları: 13
Konuları: 0
Ben Nivea hazır tıraş köpüğü kullanıyorum bana yeterli geliyor memnunum.
Esasında muteber fırça ve sabunların bana pahalı gelmesinden bu yolu seçmiştim ve böyle devam ettim. Gelenekselci sayılırmıyım bilemiyorum ama ben mutluyum.
Yaklaşık 1 saat öncede tıraş oldum fırçam ve sabunum olmadığından günün tıraşı başlığına resim atamıyorum. Tek kötü tarafı bu benim için.