Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(31/03/2019, Saat: 13:57)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @FearOfATG nasıl bir üretim yaptılarsa artık.
Ben abartısız 3 yıl piyasada bulunabilir diye düşünüyorum.
İşportacı tezgahları bile bunlarla dolu. Köy bakkallarında kartela kartela ama bizim köye uğradığım bir hafta sonu baktım derby bitmiş bakkalda, bir kartela hediye ettim. Köy derby extra seviyor..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
Komşum toptancı gibisiniz maşallah.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 322
Konuları: 4
ilk açtıgım jilet kördü sanırım.1 adet jilet kaldı traş sonrası yanma vs yok.Ustaya nazaran daha konforlu geldi.Rapira f/p olrak daha başarılı.
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
Bu jiletin dış pazar için üretilenlerinden kullanan var mı? Adamın biri youtube'da 34c'ye derby extra taktı ve baya memnun kaldı tıraşından.
Çok ilginç geldi. Bence iç pazar ve dış pazar arasındakilerle çok büyük farklar var.
Yorumları: 368
(19/10/2019, Saat: 03:54)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu jiletin dış pazar için üretilenlerinden kullanan var mı? Adamın biri youtube'da 34c'ye derby extra taktı ve baya memnun kaldı tıraşından. Çok ilginç geldi. Bence iç pazar ve dış pazar arasındakilerle çok büyük farklar var.
Ben kullandım komşum. Aralarında hiçbir fark yok. Aynı jilet yani. Sadece dış pazarın ambalajı ingilizce o kadar. Yabancılar derby extrayı her türlü seviyorlar. Sanırım sakal yapısıyla alakalı bir durum.
Tıraş oluyorum, o halde varım.
Yorumları: 1,066
(19/10/2019, Saat: 15:29)lim10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben kullandım komşum. Aralarında hiçbir fark yok. Aynı jilet yani. Sadece dış pazarın ambalajı ingilizce o kadar. Yabancılar derby extrayı her türlü seviyorlar. Sanırım sakal yapısıyla alakalı bir durum.
Galiba
Yorumları: 70
Konuları: 1
Derby extra bize biraz yumşak kalıyor
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
(20/10/2019, Saat: 02:56)astana71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Derby extra bize biraz yumşak kalıyor
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne de olsa Türk erkeklerinin sakalları bakır teli gibi serttir
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..
Yorumları: 497
Konuları: 8
11/12/2019, Saat: 10:58
(Son Düzenleme: 11/12/2019, Saat: 11:16, Düzenleyen: onur7.)
Gerçi forumda üretimi sonlandırıldı yazılmış ama internet sitesinde hala görülebiliyor. Derby Premium yok mesela sitede. Ben Premium'la iyi anlaştığım için deneyim dedim. İlk izlenim olarak en azından tahriş ve kaşıntı yaratmadığı için fena bulmadım. Lakin fena bir dalma potansiyeli var gibi geldi bana. Keskinlik fena değil ama tüm sakalları bu dalma korkusu yüzünden aynı tutarlılıkla kesmek zor oldu benim için. Bu biraz üretim kalitesiyle ilgilidir belkide ama daha iyi bir köpük ve el alışkanlığıyla da daha iyi netice alabilirdim diye düşünüyorum. Sonuç olarak usta ve Premium arasında bir yerlerde bence. Premium daha konforlu, Usta sanırım biraz daha kalın yapıda olduğu için bu kadar dalma potansiyeli göstermiyor ve daha tutarlı. Kendi adıma astra jiletlerden daha iyi (müthiş kaşıntı ve yaşatıyor iki astra da) benim için diyebilirim ve yoklukta gideri var. Konfor adına kötü yanı sakalların batıcı uzaması, premium bu hissi yaşatmıyor.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"