Yorumları: 1,701
Konuları: 30
Ankara tayfa olarak sağlam bir kemik kadromuz var. Toplantılar devam edecek bizi takip edin komşular.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 861
Konuları: 27
Yok boyle sohbet muhabbet! Cantama zorla jilet tiras kremi koyuldugunu gordum resmen
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 1,051
Konuları: 2
Muhabbet daim olsun. Çok keyifli gözüküyor masa.
"A Samurai always wears two swords."
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Her zamanki gibi güzel bir ortam olmuş. Yanılmıyorsam en kalabalık Ankara buluşması gerçekleşmiş. Bir gün orada olabilmek dileğiyle (kimbilir, belki de kasım ayında
)
So far so good..
Yorumları: 1,479
Konuları: 43
(24/10/2019, Saat: 21:01)newbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ankara’da olsaydım gelmek isterdim ben de. Bu arada masada tabac af losyon gördüm sanki ?
Evet bu sabah kullandım, pitralon gibi yakmıyor, kokusu tabac , modern değil, klasik koku sevenler beğenecektir, kullandıktan sonra cilt yumuşacık oluyor fakat elinizi yıkama ihtiyacı hissediyorsunuz, yapışkan bir etki yapıyor
İh-tirastan sual olunmaz.
Yorumları: 557
Konuları: 5
Birazda baş ağrısı yapıyor işte
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 60
Konuları: 1
Ekibin muhabbetine doyum olmuyor. Sıradaki buluşmayı iple çekiyorum şimdiden. Teşekkürler herkese keyifli vakit için, özellikle Zafer abiye hediyeleri için teşekkürler.
Yorumları: 204
Konuları: 5
(25/10/2019, Saat: 21:46)wuttafa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ekibin muhabbetine doyum olmuyor. Sıradaki buluşmayı iple çekiyorum şimdiden. Teşekkürler herkese keyifli vakit için, özellikle Zafer abiye hediyeleri için teşekkürler.
Ne demek kardeşim rica ederim.ekip sağlam muhabbet güzel.bir sonraki buluşmayı ben de iple çekiyorum
Denizleriniz sakin, pruvanız neta olsun...