Yorumları: 88
Konuları: 0
Alsancak Kimya ve Basri beyi tebrik ediyorum, girişimci ve yenilikçi aynı zamanda bizlerin geri dönüşlerini dikkate aldıkları için de teşekkür ediyorum kendilerine. Kap konusu da çözülünce hem kendime hem de arkadaşlarıma hediye etmek için sipariş vereceğim. Yolları açık olsunlar...
Yorumları: 15
Ürünleri gelip deneyen oldu mu ? Merakla bekliyorum benim ürünler kargoya verilmedi .Geldiğinde acıbademli olanı ilk deneyeceğim buraya deneyimi aktarırım.
Yorumları: 88
Konuları: 1
Ufakta olsa desteğimiz olsun ,her çeşitten bende birer sipariş geçtim.
Yorumları: 261
Yorumları: 1,022
Konuları: 12
Cuma sabahı sipariş etmiştim, az önce kargo mesajı geldi arkadaşlar. Ürünler bugün kargoya verilmiş.
Yorumları: 322
Benim siparişlerim de bugün kargoya verilmiş.
Yorumları: 35
Konuları: 2
Deneyen arkadaşlar dünyanın en kötü tıraş sabunu olduğuna karar verse de sırf çabaları ve geri bildirimleri dikkate alan hassasiyetleri için iki ürün sipariş edeceğim. Bugün değilse bile yarın çok kaliteli işler çıkaracak gibi görünüyorlar zira. Fakat deneyimler olumlu yönde olursa her ürünlerinden sipariş etmek niyetindeyim. Deneyen komşular tecrübelerini iletirse foruma büyük hizmet olacak
Yorumları: 66
Yeni kap ile satışa sunulana kadar beklemedeyim.
meizu X8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 751
Konuları: 25
Köpürtmesi arkoya göre biraz daha zor olsa da tıraş sonrası ve köpük kıvamı arkodan çok daha iyi.
Ancak güzel bir kaba basıp çömertçe yüklemek gerekiyor.
https://dolap.com/profil/sohayli
https://beyfendi.org
Yorumları: 15
Kap değişince hepsinden birer tane benimde sipariş verme niyetim var.Eline geçip kullanan komşular yorumlarını paylaşırlarsa çok sevinirim.Proraso sandal ve okaliptus kullanıyorum çok memnunum.Fiyattan öte performans olarak göreceğiz artık.Yerli üreticiyi desteklemek her zaman daha iyi ama sonuçta her şey keyife çıkıyor,tam 2 katına geliyor proraso ama 4-5 ay gidecek bir ürün için keyif fiyatın daha önünde.İnşallah başarılı koku,kıvamı ve kayganlığı olur
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi