Yorumları: 621
Konuları: 6
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
(09/02/2015, Saat: 19:56)zanshin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Bunu göstermesem olmazdı.
Ne güzel bir şey bu böyle, hayırlı olsun zanshin komşum.
Yorumları: 86
Konuları: 3
(10/02/2015, Saat: 22:16)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne güzel bir şey bu böyle, hayırlı olsun zanshin komşum.
Teşekkür ederim, beklemesi bile güzeldi
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
@zanshin iyi günlerde kullanın. Samuray kılıcı zerafeti var alette harika görünüyor.
11/02/2015, Saat: 07:31
(Son Düzenleme: 11/02/2015, Saat: 09:54, Düzenleyen: Mehmet Kiraz.)
Evet İstanbulda kış tatili bana alışveriş açısından çok şeyler aldırdı diyebilirim. Sadece İmpa Ticaretten aldıklarımı koyuyorum buraya. 6 Şubat günü muhteşem derecede yoğun istanbul trafiğinin ardından İmpa Ticaret'e gittim ve ;
1 adet Feather Popular,1 adet Polsilver jilet, 1 adet Gillette Stainless Gillette, 1 adet Gillette 7o'clock Sarı paket 1 adet Personna Platinum, 1 adet Astra Mavi, 2 adet bende bittiği için Tabac Aftershave Lotion (Fotoğrafta 150 ML görünüyor sembolik olarak koydum onu iki tane 100 ML aldım) ve 1 adet Tabac Kaseli Tıraş sabunu aldım. Hediye olarak ise 30 mllik Rebul Yeşil Çay kolonyası verdiler bana. @impaticaret ten Mustafa Bey'i görüp kahve içemedik ama artık başka sefere kaldı maalesef. Tüm bunların haricinde ise 5 tane Torium Eczane'den tanesi 1 TL olan İHA Kantaşı Faydalı Model (Malum Kıbrısta yok diye almışken bayağı aldım) , iki tane Crystal Şap,1 tane 100 ml Spreyli şişe Rebul Yeşilçay Kolonyası, Eyüp Sabri Tuncer'in küçük spreyli şişe Mandalina kolonyası ve birsürü ucuz olduğu için küçük deneme boyu Rebul Ice, Rebul Lime ve Rebul Mandalina kolonyaları aldım.
Ayrıca fotoğrafta görünen Cella ve Proraso Yeşil Tıraş Kremi için ise @cihankeskin komşuma çok teşekkür ederim. Kaliteli ürünler gerçekten hakkını veriyorlar her ikiside . @Aleksey komşumdan ilerde jilet bekliyoruz denemelik . Ve böylelikle İstanbul tatili'ni noktalamış oldum . Fotoğrafta olmayan ise cihankeskin komşumun forumda bir başlıkta belirttiği üzere Eylül 2014'ten itibaren Palmolive krem ve sabun üretimi durdurulduğu için dün Metropol Süpermarketten aldığım ve zula'ya attığım üç tane Palmolive Kremdir
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(11/02/2015, Saat: 07:31)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet İstanbulda kış tatili bana alışveriş açısından çok şeyler aldırdı diyebilirim. Sadece İmpa Ticaretten aldıklarımı koyuyorum buraya. 6 Şubat günü muhteşem derecede yoğun istanbul trafiğinin ardından İmpa Ticaret'e gittim ve ;
1 adet Feather Popular,1 adet Polsilver jilet, 1 adet Gillette Stainless Gillette, 1 adet Gillette 7o'clock Sarı paket 1 adet Personna Platinum, 1 adet Astra Mavi, 2 adet bende bittiği için Tabac Aftershave Lotion (Fotoğrafta 150 ML görünüyor sembolik olarak koydum onu iki tane 100 ML aldım) ve 1 adet Tabac Kaseli Tıraş sabunu aldım. Hediye olarak ise 30 mllik Rebul Yeşil Çay kolonyası verdiler bana. @impaticaret ten Mustafa Bey'i görüp kahve içemedik ama artık başka sefere kaldı maalesef. Tüm bunların haricinde ise 5 tane Torium Eczane'den tanesi 1 TL olan İHA Kantaşı Faydalı Model (Malum Kıbrısta yok diye almışken bayağı aldım) , iki tane Crystal Şap,1 tane 100 ml Spreyli şişe Rebul Yeşilçay Kolonyası, Eyüp Sabri Tuncer'in küçük spreyli şişe Mandalina kolonyası ve birsürü ucuz olduğu için küçük deneme boyu Rebul Ice, Rebul Lime ve Rebul Mandalina kolonyaları aldım.
Ayrıca fotoğrafta görünen Cella ve Proraso Yeşil Tıraş Kremi için ise @cihankeskin komşuma çok teşekkür ederim. Kaliteli ürünler gerçekten hakkını veriyorlar her ikiside . @Aleksey komşumdan ilerde jilet bekliyoruz denemelik . Ve böylelikle İstanbul tatili'ni noktalamış oldum . Fotoğrafta olmayan ise cihankeskin komşumun forumda bir başlıkta belirttiği üzere Eylül 2014'ten itibaren Palmolive krem ve sabun üretimi durdurulduğu için dün Metropol Süpermarketten aldığım ve zula'ya attığım üç tane Palmolive Kremdir
Güle güle kullanın komşum. Her şey şahane gözüküyor.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 983
Konuları: 10
@Mehmet Kiraz; güle güle kullanın üstadım ganimetlerinizi Güzel parçalar toparlamışsınız.
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
|