23/03/2015, Saat: 07:50
Kredi kartlarını boşaltan -Allah muhafaza- bi oyun daha düzenlemişler..
Virus adı altında yine yahudinin işi..
Ekonomi Köşesi
|
23/03/2015, Saat: 07:50
Kredi kartlarını boşaltan -Allah muhafaza- bi oyun daha düzenlemişler..
http://www.borsamatik.com.tr/haber-detay...rdi/29886/
http://www.borsamatik.com.tr/haber-detay...yor/29577/ Yoruma gerek var mı ? Bunlar hep yahudi oyunu yoksa Ateist bir komunist saraylarda yaşamak kendi uçağıyla uçmak varken neden ekonomi sınıfında uçsun bunlar oyun kardeşlerim önemli olan lidere biat etmek ne de olsa genlerimizde başkanlık geleneği var gelmeyelim bu oyunlara Kur borsa ekonomi bunlar ekonometrik modellemlerden ibaret önemli olan ne kadar adaletli ve dik duruyor olduğun ve masanın ne tarafında oturduğun... sık sık tanrıdan yada atalardan söz edilmeye başlanmışsa ya paranız ya da canınız isteniyor demektir...P.J.Proudhon
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların. Dize getirilmiş haydutlar, Hayınlar, amana gelmiş, Yetim hakkı sorulmuş, Hesap görülmüş. Demdir bu... Ahmed Arif
26/03/2015, Saat: 13:00
Cipras efendi ekonomiyi düzeltmeyi hangi yöntemle yapacak
Ekonomi sınıfı : Vur halkın sırtına vergiyi Business klas : Her dönemin ağa larına boyun eğmek Göreceğiz !
26/03/2015, Saat: 13:02
Ne kadar güzel söyledin üstad
Nerde görülmüş komünizm ateizmin halkları ihya ettiği Dediğin gibi foyası yakında çıkar çipuranın da Yunan batarsa eğlencemiz kalmaz ama Ne onsun ne ölsün Sürünsünler Şehir dışına hatta ev dışına çıkmaktan nefret ediyom yollardayım oy oy
26/03/2015, Saat: 13:04
(26/03/2015, Saat: 13:00)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cipras efendi ekonomiyi düzeltmeyi hangi yöntemle yapacak Yaptığı ilk hatada sırtına binen parti binasını basan kara kızıl arkadaşlar eminimki başkanın ensesindedir iktidar partisinin genel merkezinin işgal edilebildiği bir ülkede halkın sesine kulak vermek zor olmasa gerek üstad .. ben Varufakis'in burberry atkısına laf söylersin diye düşünmüştüm üstad
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların. Dize getirilmiş haydutlar, Hayınlar, amana gelmiş, Yetim hakkı sorulmuş, Hesap görülmüş. Demdir bu... Ahmed Arif
26/03/2015, Saat: 13:07
Valla pek anlamasam da paranızı tutun derim şu ara
Pkk hortladı yine Teröristle komanistle çözüm mü olur Allah aşkına İnsan kılığına bürünmüş canavar sadece
26/03/2015, Saat: 13:25
(26/03/2015, Saat: 13:07)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla pek anlamasam da paranızı tutun derim şu ara Bütün ortadoğuda birbirini kesenlerde müslüman görünümlü komunist ateistler zaten hatta sabah yemeni bombalayanlar vehabi sunni müslümanlar değil tapınak şovalyeleri ya güldürme abi adamı Siz Bana Din İle Refaha Ulaşmış Bir Toplum Gösterin Ben de Size Devrim İle Geri Kalmış Toplum Göstereyim... Che Guevara
26/03/2015, Saat: 13:31
(26/03/2015, Saat: 13:25)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bütün ortadoğuda birbirini kesenlerde müslüman görünümlü komunist ateistler zaten hatta sabah yemeni bombalayanlar vehabi sunni müslümanlar değil tapınak şovalyeleri ya güldürme abi adamı Heç işte konuşuyo cahal cahal, Tapınakmış Ne giriyon ekonomiye hukuku alt ettin de, Para işleri nanay bu ara netcez napcaz üstad Siyonizmi eşşekler tepelesin Ha bide dinsiz devlet millet olmaz Olsam ben olurdum
26/03/2015, Saat: 13:33
(26/03/2015, Saat: 13:31)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Heç işte konuşuyo cahal cahal, nakit tutun abi 2015 1016 sıkıntılı bir dönem olabilir mümkün olduğunca borçlanmayın
26/03/2015, Saat: 13:38
Nakiti turk lirasi mi tutalim dolar mi tutalim hocam?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sanat ve Edebiyat Köşesi | ahraz | 62 | 24,082 |
07/10/2020, Saat: 10:31 Son Yorum: İsmetaltan |
|
Altın' ın Durumu (ekonomi) | ohtararan | 24 | 16,457 |
09/09/2020, Saat: 10:55 Son Yorum: ziyanınjileti |
|
Sıcak fırsatlar köşesi | BigHillMe | 209 | 244,536 |