Yorumları: 1,066
Konuları: 5
(21/03/2015, Saat: 02:21)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 'Bırakın Arko'yu kıtipiyoz berberler kullansın. Arko ucuz şarap içmek gibidir. Hayat ucuz şarap içecek kadar uzun değil'
Arko'yu modifiye fantezilerim için saklıyorum, bir gün güzel sonuçlar alacağıma inancım tam
Acta est fabula, plaudite.
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
02/10/2020, Saat: 10:04
(Son Düzenleme: 02/10/2020, Saat: 10:07, Düzenleyen: İsmetaltan.)
@"kaanayhan" @"Alfred" bir başlıkta kartuşların efendisi @"mancho" ya paket konusu vardı, kendi başlığna yazalım belki çağrıya icabet eder yada bi adres iletişim bilgisi falan verir, aslında dönse de buralara, azcık şenlendirse ortamları iki muhabbet etsek...
Bu arada bir yorumda "mancho elimizde büyüdü, ama enine büyüdü" benzeri bi ibare vardı büyümesi devam ediyomudur ki.
Yorumları: 1,022
Konuları: 12
@"mancho" hocam kartuşların efendisi olduğu kadar , domuzlara da fısıldayan adam olarak bilinirdi camiada Eski porsuk düşmanlarından kim kaldı yahu
02/10/2020, Saat: 10:55
(Son Düzenleme: 02/10/2020, Saat: 11:48, Düzenleyen: İsmetaltan.)
@"mancho" gibi ileri görüşlü birinin artık SENTETİKLERE fısıldayan adam olduğuna bahse girerim @"kaanayhan", yanılıyormuyum @"Alfred" abi, vizyonu geniş bir arkadaştı mancho hocam, vizyonunun yanında bel ölçüsüde umarım genişlememiştir haber alıyomusun hiç.
Yorumları: 423
Konuları: 2
@nani kuş Evine dön ailen seni özledi diye bir başlıkta ben mi açsam
(02/10/2020, Saat: 11:28)GecayS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @nani kuş Evine dön ailen seni özledi diye bir başlıkta ben mi açsam
Yerinde bir başlık olur abi, tespihin ipi kopmadan dönse bari.
Yorumları: 127
Konuları: 1
@"mancho" en son valizini toplayıp ben bu diyarlardan gidiyorum dedi. Nereye diye sordum Yozgat'ın balta girmemiş ormanlarına dedi. Valizine baktım kartuşları, fırçaları, kremleri , sabunları doldurmuş. Bir de paket paket baklava. Ne yapıcan bunları Yozgat ormanlarında dedim, 'Orada medeniyet yüzü görmemiş yerlilere modern tıraşın, kartuşların faziletini anlatacağım, Geltir'de beni anlamadılar'' dedi. Ya baklavalar dedim, 'Kartuşaları beğenmezlerse, benim yerime baklavaları yesinler'' diye cevapladı. Bir daha haber alamadım keratadan. Ya bir yerli kızla evlendi, ya da yerliler bu salağı yedi
GÖREV OLSA BİZE YAPTIRIRDINIZ!
Yorumları: 1,022
Konuları: 12
Yorumları: 127
Konuları: 1
En son şu haldeydi, o domuzları değil ama domuzlar onu kovalarken bal kavanozuna düşmüş olabilir sevgili @kaanayhan üstadım.
GÖREV OLSA BİZE YAPTIRIRDINIZ!
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(02/10/2020, Saat: 14:59)Alfred Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"mancho" en son valizini toplayıp ben bu diyarlardan gidiyorum dedi. Nereye diye sordum Yozgat'ın balta girmemiş ormanlarına dedi. Valizine baktım kartuşları, fırçaları, kremleri , sabunları doldurmuş. Bir de paket paket baklava. Ne yapıcan bunları Yozgat ormanlarında dedim, 'Orada medeniyet yüzü görmemiş yerlilere modern tıraşın, kartuşların faziletini anlatacağım, Geltir'de beni anlamadılar'' dedi. Ya baklavalar dedim, 'Kartuşaları beğenmezlerse, benim yerime baklavaları yesinler'' diye cevapladı. Bir daha haber alamadım keratadan. Ya bir yerli kızla evlendi, ya da yerliler bu salağı yedi Abi Yozgat'a diye çıkıp yolu uzatmış olabilir mi? Şöyle bir görüntü dolaşıyor
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|