Yorumları: 1,383
Konuları: 11
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 455
Konuları: 12
Tesekkurler hocam.dun,bugun youtubedan bu aletle ilgili videolari seyrediyorum
bir de keskinletme kalemi dusurduler aklima simdi
kullanan var mi acaba?
Yorumları: 49
Konuları: 2
Bunlarda benim çakılarım, günlük işte kullanıyorum, çiftlikte. şehirde sorun oluyor özellikle unutup alışveriş merkezlerine girdiğimde
Sent from my iPhone using Tapatalk -
now Free
Yorumları: 49
Konuları: 2
Hocam aslında güvenlik görevlilerine söyledim, içerde bıçak satılıyor değil mi, yapacak adam ordan alır yine yapar diye
ama görevimiz dediler, bende arabaya koyuyorum unutup gidersem çarşıya falan.
Sent from my iPhone using Tapatalk -
now Free
Yorumları: 95
Konuları: 1
günlük çakım yokta çok ufakken falçata ile geziyordum tabi köyde yaşıyordum ozamanlar ağaç mağaç sivriltip kuş yakalamak için tuzak felan yapıyordum hey gidi günler fakat falçata hiç iyi bir seçim değildi sağlam bir çakım olmasını tercih ederdim
ama evdekilere falçatanın izahını yapmak daha kolay olduğu için onu kullnıyorduk
Dun geldi malzeme.ama arka tarafindaki kurdan ve cimbiz eksikdi...yani yok resmen...cakiyi acdim ki o ne...uc tarafinda bir kucuk ezik...resim ekleyip gosterecektim burda ama uzun is vallaha hem usendim hem de sinir katsayim normalden milyon kez milyon yukseldigine aklima daha kufur etmekten baska bi sey gelmiyor hala!!! Fabrikadan oyle cikmadigi garanti. ya d&r siparisi hazirlarken dangalagin,hirsizin biri aldi kurdani ve cimbizi,sonra da duvara muvara vurdu ucunu ya da acik vaziyette dusurdu ya da yolda gelirken kargocular yapti.
Her iki vaziyetten birinde bile olsa,sonucda BİR DAHA D&R DAN ALİSVERİS YAPMİYORUM.
Foto yok evet ama bi sorayim yine de arkadaslar; bu ezik olayini nasil duzeltmemi tavsiye edersiniz?? Dun gece benim bicak keskinleticiye surdum o bolgeyi biraz ama ise yaradigini soyleyemem.
Bu aksam eve giderken,porselen biskuviti deniyomus,sirlanmamis porselen midir,seramik midir nedir,kucuk bir parca isteyecegim dukkanin birinden bu arada.youtubeda baktim da en iyi keskinletme aleti diyorlar.hatta adamlar kahve icdikleri "cup" ile keskinletiyorlar bicaklarini.
Yorumları: 557
Konuları: 10
Bence düzeltmekle hiç uğraşmayın, iade edin.
Yorumları: 2,037
Konuları: 26
İade etmeye çalıştınızmı, üründe bir düzeltme yapmaya çalışmadan önce görüşseniz daha iyi olur.
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/
Aradim demin de...gonderin geri dediler.yok teknik incelemeye alacaklarmis da falan filan!!! Gonderirken duzgun gondermiyorlar,ondan sonra yok teknik yok inceleme...daha once basima geldi bir saat bir de telefon ile...aman aman...ustune bir de suclu cikarirlar adami.." Tamamen kullanici hatasi beyfendi." Derler ve bende ne salter kalir ne trafo...onlar yandimi da ben bile taniyamaz oluyorum kendimi...allah elalarini verecek (alintidir,deyim bana ait degildir)...