Yorumları: 430
Konuları: 7
Sakallarım sert, kullandığım makine 3one6. Kullandığım sabun Cella. Keskinliğini vasat buldum. Bu da sakalarımda çekiştirme yaptı. Çekiştirme yapınca haliyle konforsuz bir tıraş oldum. Aksine kırmızı kutulu olanını çok sevdim. Yeterince stoğum olmasa stok yapabilirdim kırmızıyı.
Yorumları: 171
Konuları: 1
(22/05/2020, Saat: 11:59)Fenotip Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sakallarım sert, kullandığım makine 3one6. Kullandığım sabun Cella. Keskinliğini vasat buldum. Bu da sakalarımda çekiştirme yaptı. Çekiştirme yapınca haliyle konforsuz bir tıraş oldum. Aksine kırmızı kutulu olanını çok sevdim. Yeterince stoğum olmasa stok yapabilirdim kırmızıyı.
Adı sanı ne olursa olsun stainless steel dışında hiçbir jilet bana uymuyor komşum, bu jilet gibi.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me..
Yorumları: 139
Konuları: 2
(23/05/2020, Saat: 00:19)apple34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adı sanı ne olursa olsun stainless steel dışında hiçbir jilet bana uymuyor komşum, bu jilet gibi.
Komşum Ben de sizinle aynı durumdayım sanırım. Platin yazan jiletlerle cildim barışık değil denemekten de vazgeçiyorum yavaş yavaş.
Konu başlığına dönecek olursam keskinliği iyidi ancak konforlu gelmedi bana.
Gülmesini bilmeyen dükkan açmasın
Yorumları: 171
Konuları: 1
(23/05/2020, Saat: 01:12)Ferat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum Ben de sizinle aynı durumdayım sanırım. Platin yazan jiletlerle cildim barışık değil denemekten de vazgeçiyorum yavaş yavaş.
Konu başlığına dönecek olursam keskinliği iyidi ancak konforlu gelmedi bana.
Çok öznel bir durum, aynı cilt yapısında bile uyan var uymayan var komşum
Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me..
Yorumları: 88
Konuları: 0
Dört günlük sakalımda kullandığım Personna Platinum Chrome (mavi), keskinliği orta ama konforlu bir jilet. Aynı yerden birden fazla defa geçmeme ve hoyratça hareket etmeme rağmen neredeyse tahriş yaşamadım desem yeridir. Fakat çok yakın bir traş olmadı. Günlük traş için iyi fakat bu jiletle 4 veya 5 ten fazla konforlu traş olabileceğinizi düşünmüyorum.
Yorumları: 49
Personna platini jileti geçenlerde almıştım. Bugün ilk defa kullandım. Sakalım çok uzamış ve çok sert olmasına rağmen harika ve tahrissiz bir tıraş oldu.
Elimde yalnızca iki paket var. Bitince tedarik edemezsem gerçekten üzülürüm
Bu arada bu jileti yurt içinde nereden alabilirim tavsiyesi olan var mi?
Extrashaving sitesinde varmış. Bir komşum özelden yazmış. Teşekkürler
Bilgilendirme için teşekkür ederim Berzax hocam.