Yorumları: 304
Konuları: 4
Konu hortlayacak ama, Eyüp Sabri Tuncer bodrum mandalinalı el sabunu oldukça başarılı. Çok memnunum
Önemli Not: Sls, hayvansal yağ, parafin vb petrol türevleri ve Paraben içermiyor. Fiyatı oldukça uygun...
Ayrıca bir tüyo; eldeki kötü kokuları özellikle balık kokusunu anında geçiriyor. İnanamadım
———————————————
Aptallık En Büyük Günahtır !..
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
(06/11/2019, Saat: 02:44)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu hortlayacak ama, Eyüp Sabri Tuncer bodrum mandalinalı el sabunu oldukça başarılı. Çok memnunum
Önemli Not: Sls, hayvansal yağ, parafin vb petrol türevleri ve Paraben içermiyor. Fiyatı oldukça uygun...
Ayrıca bir tüyo; eldeki kötü kokuları özellikle balık kokusunu anında geçiriyor. İnanamadım
Ben de bunun okyanus olanını kullanıyorum komşum. Gerçekten güzel kokusu var. Bittikçe diğer kokuları da deneyeceğim.
Yorumları: 430
Konuları: 7
(06/11/2019, Saat: 02:44)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu hortlayacak ama, Eyüp Sabri Tuncer bodrum mandalinalı el sabunu oldukça başarılı. Çok memnunum
Ben de okyanus ve kiraz ağacı çiçeği olanını kullanıyorum, elde kayganlık hissi çok bırakmıyor. Ayrıca kokuları nispeten kalıcı.
Bu arada bu ürünü kullanan var mı (marks&spencer)? Kokusu çok güzel ferah bir sabun. Muadilleri nedir acaba?