Yorumları: 259
Konuları: 3
(22/12/2014, Saat: 23:17)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kendimi ifşa etmeden reklamımı yapayım hatta bu resmi ekledikten sonra bir tane daha yakmaya balkona çıkıyorum kandırmayın kendinizi yakın bir tane
5 kat merdiveni 5 er 5 er zıplayarak çıkabilme zevkini hiçbirşeye değişmem.
Kandırma konusuna gelince. Sigarayı, nikotin bağımlılığını unutalı cok oldu.
Biz Vaper'iz. E-sigaracı değiliz. Aroma tadımcısıyız. Farklı bir kültür. Geleneksel traş misali.
Size afiyet olsun.
Yorumları: 994
Konuları: 18
Halı sahada en çok koşan benim sıkıntı yok
Sıkıntı kısa sigaralarda . Eski toprakların bakın hep uzun sigara içerler ve hiç bir şeyleri yoktur..
(22/12/2014, Saat: 23:55)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Halı sahada en çok koşan benim sıkıntı yok
Sıkıntı kısa sigaralarda . Eski toprakların bakın hep uzun sigara içerler ve hiç bir şeyleri yoktur..
Kurtuldum çok şükür. Günde 3 paket sigara. Nefes alamayacak duruma gelmiştim.
Hadi partiye
http://youtu.be/PRYgMtsJKtI
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
(22/12/2014, Saat: 23:55)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Halı sahada en çok koşan benim sıkıntı yok
Bu garip teoriye ben de dikkat ettim,
Mavi cigara içenlerin sigarayı bırakma oranlarının kırmızı paket içenlere göre çok daha yüksek olduğunu da gördüm, ilginç
(23/12/2014, Saat: 00:09)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu garip teoriye ben de dikkat ettim,
Mavi cigara içenlerin sigarayı bırakma oranlarının kırmızı paket içenlere göre çok daha yüksek olduğunu da gördüm, ilginç
Üstadım zehirin rengi mi olur. Aynı zehrin mavi rengi işte
Herkez kurtulsun biran önce. Öyle yada böyle.
"İçen ile içmeyen arasında 5 dakika varmış" fıkrası geldi aklıma
(23/12/2014, Saat: 00:09)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu garip teoriye ben de dikkat ettim,
Mavi renk ve kırmızı renk in bürokrasideki anlamlarından yola çıkalım
Kırmızı renk kendi güvenen başına buyruk ben burdayım diyen tiplerin tercihi dikkat edin hep kırmızı kravat vardır hep yüksek kesimlerde
Mavi ise,itaatkarların rengidir.
Yorumları: 492
Konuları: 14
(22/12/2014, Saat: 20:51)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam,bırak teknik özellikler reklamını,kafası nasıl dede
Nikotini yüksek alınca hastasıyiz dedee,
Çok şükur 18 mg ile başlayıp 0- 6mg arasinda düşürdüm şuan. Tamamen nikosuz hayat aroma duman sonra elveda diyecegiz inşallah.
Eski kamyonculardan kim kaldık