Yorumları: 1,502
Konuları: 8
(07/01/2015, Saat: 20:29)porsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraş kolonyasını veya parfümünü denemedim ama çoğu tıraşsevere göre en iyi sandal ağacı kokusunu Taylor yapıyor. Normalde hayvansal sabun-krem tercih ederim en iyi sandal ağacı olduğu için sabununu aldım ben de. Sabundaki koku kolonya parfüm gibi ağır değildir tabi. Daha önce Trumperin duş jelini denemiştim denemelik gelmişti. Bunlar eski kokular, şimdiki parfümlerde de var ama parfümler karışık olduğu için pek anlamazlar. Siz beğendiyseniz kullanın beğenmeyenleri boş verin
Üstad, ben de birkaç kez daha şans vereceğim. Aslında bana da ağır geliyor, şayet bu his devam ederse abime hediye edeceğim, o buna benzer eski kokuları sever
.
Yorumları: 713
Konuları: 8
Tauer - L'Air du Desert Marocain (sample)
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
@canbaz konuyu ihmal etmeyin :~)
Yeşil çay fena değil
Yorumları: 946
Konuları: 9
ÇUS'a hazırlıkta, şekil yeteneği sorularına alışmamız için sanırım.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Mobil den foto yukleyince oluyor
Yorumları: 160
Konuları: 3
Herkese Merhaba
Öncelikle bu parfümle tanışmama ve dolayısıyla almama vesile olan Lord Sparhawk'a teşekkürü borç bilirim.Selam olsun sana Lord Reis!!!
Terre D’Hermes Pure Perfume
Yorumları: 86
Konuları: 3
theunnamed komşuma teşekkürler, Old Spice ile sonlandı bugünkü tıraş. Uzun bir aradan sonra tekrar.
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Bugünlerde temeli Vanilya, misk ağırlıklı; gövdesi lavanta baskılı kendi harmanımı kullanıyorum.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
(05/02/2015, Saat: 00:12)zanshin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: theunnamed komşuma teşekkürler, Old Spice ile sonlandı bugünkü tıraş. Uzun bir aradan sonra tekrar.
Sıhhatler olsun komşum..
www.BarbarosRazors.com