Aslında düşündüm de kimsenin yorumuna ihtiyacım yok gibi hissediyorum. Kimse alınmasın, görüşleri değersiz anlamında değil. Herkes kendine uyan şekilde yorumluyor. Bu zaten hep konuşulan şey, jilet iyi geldi,cilt senin, benimle aynı oranda yağlı/kuru değil, fırçalarımız aynı olabilir ama kıllar kesinlikle aynı değil (olsa olsa ultra benzerdir, ama aynı değildir), kullandığımız su, o suyun sıcaklığı aynı değildir. Sen yüzünde 104 dairesel hareket yaptın ben 73. Sen tıraş aletinin sapına yakın tarafından tutarken ben tam olarak aynı yerinden tutmuyorumdur. Sen 33 derecelik açıyla tıraş olurken benimki 32dir.
Sonuç olarak şartlar kesinlikle aynı değil bence. Ortak kanıya varılıyor tabiki, varılabilir de. Ama ortak, aynı değil. Dolayısıyla kimse kimsenin fikrine aldanmasın, ilgilendiğini denesin beğenmezse bir şekilde başka birinin eline geçer o, belki o beğenir.
Bu şu demek değil, kimse aldığını kullandığını yorumlamasın. Sadece şu olur ben şunu aldım, kokusu rengi tadı hissi vs. bana uydu uymadı diyip bıraksın. En güzel yol bu olsa gerek. Zira her yeni gelen arkadaşa Polsilverin güzel bir jilet olduğunu söylemek yormadı değil
Derby begenen de var bir sürü. Ama bize kalsa kesinlikle hayır!
Kimseyi eleştirmiyorum, herkes davranabilir istediği gibi, sadece aklıma geldi, paylaşmak istedim.