Yorumları: 99
Konuları: 3
Hayal değilmiş, akıl sağlığım şimdilik iyiymiş.. Sadece telaffuz olayı
Ben kullanmadım ama Günün tıraşı konusunda kullananlar var imiş..
İnceleme bekleriz..
"kamaralarında çıplak
kadın resimlerinin asıldığı
savaş gemisinden
bozma bir jilet
her traş oluşumda
hem okşar
hem kanatır
tenimi.."
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
Hala paraben var mi icerikte acaba, iki kutu krem duruyor oyle paraben iceriginden dolayi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 255
Konuları: 1
Ben de geçen hafta görünce hemen almıştım.
Sabahına da kullandım ancak bana cool'un aynısı gibi geldi.
Yorumları: 49
Konuları: 2
(11/02/2015, Saat: 11:42)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hala paraben var mi icerikte acaba, iki kutu krem duruyor oyle paraben iceriginden dolayi.
Paraben zararlı mı hocam? Hiç bilgim yok bu konuda
Yorumları: 983
Konuları: 10
Arko'nun hassas ciltler için sensitive tıraş kremini aldım. Üründe paraben yok ancak beklediğim kadar koruyucu ve nemlendirici gelmedi bu krem. Ortalama bir köpük elde ettim. Lavanta kokusu da güç bela hissediliyor. Jobbs Men revolution'u veya Nivea mavi tıraş kremini buna kesinlikle tercih ederim. Her ikisi de harika nemlendirip kalın bir köpükle beraber koruyuculuğu harika ürünler.
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 58
Konuları: 5
Arko kremlerin ambalajları değişmiş galiba içerik aynıdır ama bu değişim göze daha hoş geliyor sanki ?
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
Bugun baktim kimyasallardan bir miktar arinmis, reformule olmus. Elimde cok urun olmasa birer tane alir atardim kenara.
Yorumları: 166
Konuları: 5
14/02/2015, Saat: 02:05
(Son Düzenleme: 14/02/2015, Saat: 02:10, Düzenleyen: calexico.)
Ben de buna denk geldim. Cool'un eski versiyonunu bilmiyorum ama bu pek de cool gelmedi bana. Ayrıca daha önce kullandığımız moist kadar koruyucu ve serinletici değil sanki. En önemli haber de şu: İçeriğinde paraben yok! Ambalaj ve tüp tasarımı ise oldukça modern. Moist'in de reformüle edilip edilmediğini merak ediyorum? Eğer başarısız bir reformülasyonsa eskisinden stok yapmak lazım...
Yorumları: 983
Konuları: 10
Arko Fresh'e yeni rastladım bende. Arko Hydrate'de vardı ama bunu denemek istedim bu kez.
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
ice mint fena değildi yeni seride buna denk gelen hangisi bulabilen oldu mu arkadaşlar
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi