Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Ben genelde 2 perde + rötuş oluyorum. Bazen 3 olduğum da oluyor tamamı ile keyfime bağlı.
Eğer cildiniz hassassa tasta köpürtme yapıp yüze sürmeyi deneyin. Ben genelde öyle yapıyorum. Özellikle bir scuttle edinirseniz harika.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 259
Konuları: 3
iKon + 7' Oclock ile tek perde de işi bitiriyorum.
Yorumları: 127
Konuları: 7
Genelde üç perde tıraş oluyorum ama cildimin yandığını hissedersem iki perde olup rötuş yapıyorum.
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
Uzun süredir 3 perde tıraş oluyorum. Bir ara 2 perde rötuş denedim ama 3 perde en güzeli gibi.
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
2 perde + rötuş yapıyorum. 3 perdenin cildimi zorlayacağını hissediyorum.
Yorumları: 320
Konuları: 4
Her zaman 3 perde traş oluyorum.
Yorumları: 11
Konuları: 0
Genelde 2 perde traş oluyorum.
Yorumları: 565
Konuları: 25
Perde sayısı malum sakal ve cilt tipine ve jilet keskinliği ne göre değişir, benim gibi hassas bir cildiniz varsa mümkün oldugunca az perde ile işi bitirmeye çalışın, Max 2 perde. Ben permasharp kullanıyorum 2 perde yetiyor, daha iyisi için 3. Perde lazım ama tahriş oluyor, o yüzden gaza gelmeyin
, aynada sinek kaydı iyi gözükür ama acısı sonra çıkar
Yorumları: 342
Konuları: 10
hem DE hem SE ile 2 perde %95
3. perdeye geçince tahriş başlıyor hiç sekmedi. rötuşları da mümkün olduğunca azalttım son dönem ve gördüm ki rötuş yapayım derken ne kadar hafif olsam da aynı yerden geçtikçe cildi de kazıyorum. açıkçası 1 saat sonra zaten uzayıp aynı seviyeye gelecek damat tıraşı için tüm gün tahriş yaşamak mantıklı gelmiyor artık bana
Yorumları: 639
Konuları: 2
Yormak istemediğimden cildimi 1 perde ve rötuş, en fazla 2 perde tıraş olmaya çalışıyorun.