Yorumları: 363
Konuları: 5
(01/04/2015, Saat: 22:16)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum normalde Tallow var yanıtı beni sadece ana yağ olarak tatmin eder ama ben sizin dediğiniz gibi emin olmak için hiç bir domuzdan elde edilen yan ürün olup olmadığını sordum.
Bakalim ne cevap gelecek.Yorumlariniz icin tesekkurler @tipsol,@cihankeskin.
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Merak ettiğim bir sabundu teşekkürler üstad. Alırım bir tane bundan sanırım. Bir de köpük resmi olaydı
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
(01/04/2015, Saat: 22:16)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum normalde Tallow var yanıtı beni sadece ana yağ olarak tatmin eder ama ben sizin dediğiniz gibi emin olmak için hiç bir domuzdan elde edilen yan ürün olup olmadığını sordum.
Evet doğru olanı yapmışsınız gelen maili paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com
(02/04/2015, Saat: 14:03)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merak ettiğim bir sabundu teşekkürler üstad. Alırım bir tane bundan sanırım. Bir de köpük resmi olaydı
Sevgili @onlytnt elbette birde köpüklü foto eklerim bunun köpüğüde maraş dondurma kıvamında
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
(02/04/2015, Saat: 14:19)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili @onlytnt elbette birde köpüklü foto eklerim bunun köpüğüde maraş dondurma kıvamında
Tipsol komsum valla sana marsilya sabunu versek ondan bile maras dondurma kivaminda kopuk yaratacaksin gibi geliyor bana
(02/04/2015, Saat: 14:29)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tipsol komsum valla sana marsilya sabunu versek ondan bile maras dondurma kivaminda kopuk yaratacaksin gibi geliyor bana
neden o köpürmeyen bir sabunmu
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
Köpürüyor ama zeytinyağı içeriği çok fazla, bol kabarcıklı bir köpük oluşuyor bu nedenle.
Yorumları: 740
Konuları: 26
Eline sağlık @tipsol kardeşim. Çok güzel inceleme, keyifle okudum. Devamı gelecek mi?
Foruma özel Tipsoft fiyat listesi için "tipsoftbrushes(at)gmail.com"
adresine "kullanıcı adınızı" belirterek mail atabilirsiniz.
https://www.facebook.com/tipsoftbrushes/
(02/04/2015, Saat: 23:01)onur98 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık @tipsol kardeşim. Çok güzel inceleme, keyifle okudum. Devamı gelecek mi?
Gelmezmi elbette gelicek kardeşim