04/04/2015, Saat: 01:29
@naayi güle güle kullanın hepsi çok güzel, sayenizde biz de Coral Skin Food edinebildik.
![Wink Wink](http://www.geltir.com/images/smilies/wink.png)
En Son Ne Aldınız ?
|
04/04/2015, Saat: 01:29
@naayi güle güle kullanın hepsi çok güzel, sayenizde biz de Coral Skin Food edinebildik.
![]()
04/04/2015, Saat: 01:31
naayi, R41 ve Skin Food benim de son zamanda tanıştığım ürünler oldu. Özellikle R41'i kullanmaya başladıktan sonra "tıraş olmamışım daha önce" dedim.
Çok güzel günlerde kullanın.
gurmekokular
04/04/2015, Saat: 01:32
R41 makinem var ama her görüşümde tekrar aşık oluyorum bu makineye
![]()
04/04/2015, Saat: 01:37
Altın fatip yokluğunda sanırım ben de R41 düşünmeye başlıyorum. Çok güzel alet.
Ah altın fatip ah... Çok güzel ürünler naayi komşum. Umarım beğenirsin. Limes'dan haberim yoktu ![]() Siyah fatipin resimleri bekliyorum, kullanıcı çekimi resmi yok neredeyse ve merak ediyorum ![]()
04/04/2015, Saat: 01:45
@mavi, tesekkürler, güle güle kullanın şimdiden
![]() @Hellhound, @btoprak tesekkürler arkadaşlar. Pazar günü 5 günlük sakalımı tıraş için R41 + Feather kombinasyonunu denemeyi düşünüyorum. Bakalım dedikleri kadar var mı ![]()
04/04/2015, Saat: 01:50
(04/04/2015, Saat: 01:37)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Altın fatip yokluğunda sanırım ben de R41 düşünmeye başlıyorum. Çok güzel alet.Yakında paylaşırım siyah Fatip'in fotolarını, benim çok hoşuma gitti doğrusu ![]() Limes aklımda yoktu, Coral bitince dukkanda bundan aldım. Arlington'la iyi gider dedim. Gayet güzel kokusu var ![]()
04/04/2015, Saat: 02:00
(04/04/2015, Saat: 01:18)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Skin Food'u soran arkadaslar cok olunca apar topar 2 tane daha alabildim, Coral'dan sadece 1 tane kalmisti maalesef, ilave olarak 1 tane de Limes aldim. Speick'dan AS ve stick ile cokca konusulan Palmolive stick. hayirli olsun bu model 3 parca kullanima tam uygun diye dusunuyorum.
Güle güle kullanın hocam. Güzel oyuncaklar.
(04/04/2015, Saat: 01:18)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Skin Food'u soran arkadaslar cok olunca apar topar 2 tane daha alabildim, Coral'dan sadece 1 tane kalmisti maalesef, ilave olarak 1 tane de Limes aldim. Speick'dan AS ve stick ile cokca konusulan Palmolive stick.
04/04/2015, Saat: 14:29
Geçen hafta Londra'da Taylor of Old Bond Street'e uğradım.
TOBS Sandalwood Refill Soap 4 adet TOBS Sandalwood Pre Shave Oil 1 adet TOBS Aromatherapy Pre Shave Oil 1 adet TOBS Styptic Pencil 1 adet TOBS Alum Block 1 adet TOBS Sandalwood Cologne 2 adet TOBS Sandalwood Talcum Powder 1 adet TOBS Sandalwood Deodorant Stick 2 adet TOBS Sandalwood Moisturising Cream 2 adet TOBS Sandalwood Aftershavel Gel 2 adet Timor Solingen 200'lük jilet
Acta est fabula, plaudite.
@ayha-al, bunlar benim ilk parcali DE makinalar. elimdeki kelebeklilerin hepsi genel olarak az agresif makineler, o yuzden biraz daha agresif parcali makinelerden aldim.
@atto, tesekkürler üstad ![]() @Bruce, hocam fullemissiniz TOBS'lari, güle güle kullanin ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|