Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Haber çok güzel. Reklam fotoğrafındaki arkadaşlar tıraşı sevmiyorlar anlaşılan, olaya sadece iş gözüyle bakıyorlar. O sakallar ne lan profesyonel kardeşler
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 382
Konuları: 16
Türkiyede bazı şeyler zor. Güçlü olmak lazım. Sabun 6 ay gidiyor. Şimdi bu mağaza açıldı diyelim, akabinde de hepimiz mağazaya hücum edeceğiz, sonrasında da eldeki ürünleri sindirene kadar bir süre geri çekileceğiz. Bizim bu geri çekilme aşamamızı "bu iş tutmayacak galiba" diye algılayıp, hemen akabinde tekrar gitmezler umarım. O kadar korkuyorum ki, yarın arko bile ürünlerini "normal ve hassas" ciltler olmak üzere ikiye düşürebilir. Nivea da keza... Çünkü kimse almıyor malesef. Alanlar da yani bizler de sürekli olarak alışveriş yapamayız ya?
Saygılarımla
Yorumları: 363
Konuları: 5
(07/04/2015, Saat: 12:19)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haber çok güzel. Reklam fotoğrafındaki arkadaşlar tıraşı sevmiyorlar anlaşılan, olaya sadece iş gözüyle bakıyorlar. O sakallar ne lan profesyonel kardeşler
O arkadaşlar italyan usulü berberlermiş
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(07/04/2015, Saat: 12:16)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu tip konularda Mustafa Bey' i kıracağız diye korkuyorum lakin pazar gelişmesi bizim açımızdan çok olumlu. bugün proraso gelir, yarın musgo real, antiga barbearia, dr. harris görür gelir. birkaç yıl evvel aklımıza bile gelmezken edwin jagger' ın bile artık distrübitörü var. az birşey değil bu.
Mustafa bey de cellanın Türkiye distribütörü
markaların yurda girmesi güzel
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(07/04/2015, Saat: 12:19)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haber çok güzel. Reklam fotoğrafındaki arkadaşlar tıraşı sevmiyorlar anlaşılan, olaya sadece iş gözüyle bakıyorlar. O sakallar ne lan profesyonel kardeşler
gerçekten kamu spotu gibi bu arkadaşlar
ürünlerimizi kullanmazsanız böyle olursunuz mesajı verdikleri gözlerden kaçmadı
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 1,120
Konuları: 22
(07/04/2015, Saat: 12:16)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu tip konularda Mustafa Bey' i kıracağız diye korkuyorum lakin pazar gelişmesi bizim açımızdan çok olumlu. bugün proraso gelir, yarın musgo real, antiga barbearia, dr. harris görür gelir. birkaç yıl evvel aklımıza bile gelmezken edwin jagger' ın bile artık distrübitörü var. az birşey değil bu.
Estağfirullah bu konuda müsterih olun.Sevdiğim için tıraş ürünleri işine girdim,gücümün yettiği ürünlerin distribütörlüğünü aldım daha almaya çalışıyorum,gücümün yetmediği markaları ithal eden olacaktır elbette , tabii karşılıyorum.
Aynı zamanda bir tüketiciyim,alışverişlerde beklentilerimiz aynı.Her zaman tek satıcılı pazar tüketiciye zarar getirir.
Rekabet; en iyi fahri piyasa kontrolörüdür
Açgözlü satıcıları sevmez, gönlü zengin satıcılara yardımcı olur
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Yorumları: 1,120
Konuları: 22
(07/04/2015, Saat: 12:49)m y r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Türkiyede bazı şeyler zor. Güçlü olmak lazım. Sabun 6 ay gidiyor. Şimdi bu mağaza açıldı diyelim, akabinde de hepimiz mağazaya hücum edeceğiz, sonrasında da eldeki ürünleri sindirene kadar bir süre geri çekileceğiz. Bizim bu geri çekilme aşamamızı "bu iş tutmayacak galiba" diye algılayıp, hemen akabinde tekrar gitmezler umarım. O kadar korkuyorum ki, yarın arko bile ürünlerini "normal ve hassas" ciltler olmak üzere ikiye düşürebilir. Nivea da keza... Çünkü kimse almıyor malesef. Alanlar da yani bizler de sürekli olarak alışveriş yapamayız ya?
Saygılarımla
Çok önemli bir konuya parmak bastınız.
Ne yaparsak yapalım Türkiye klasik tıraş konusunda çok geride.Bu sebeple büyük firmalar karlılığı düşünerek bu sektöre girmiyorlar.İsteseler bütün zincir mağazaları raf dolusu ürünlere boğarlar ama alıcısı olmayınca hiçbir anlamı yok.
Diyeceksinizki biz varız
Ama gerçekler farklı, önemli firmaların taahhüt altında satmak istediği miktarlar Türkiye tüketiminin kat be kat üzerinde.Nivea çok güzel örnek,Tıraş kremi Türkiye'de avrupa'dan daha ucuza satılıyor ama alıcısı yok,bazı perakendeci müşterilerimizde tarihi geçiyor. 2015, klasik tıraşçılar için iyi geçecek gibi görünüyor, inşallah ülkemiz içinde öyle olur
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Yorumları: 368
Konuları: 4
Aslında piyasayı canlandırmak güzel bir reklama bakar.
Kimsenin de aletlerin kolaylığından haberi yok... Özendirici bir reklam yapılsa herkes gelenekselci olur .
Şöyle bir reklam gözünüzün önüne getirin...
Kıvanç tatlıtuğ sabah uyanıyor yüzünü yıkıyor. Sonra o ışıl ışıl de89una jiletini takıyor. Sıcak suda bekleyen fırçasıyla sabunu bir güzel köpürtüyor. Temiz bir tıraş oluyor.
Sonra şu sloganı veriyor : edwin jaggerla dünyanın en iyi berberi her sabah banyomda
Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
Yorumları: 221
Konuları: 1
(07/04/2015, Saat: 20:58)kethuda57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında piyasayı canlandırmak güzel bir reklama bakar.
Kimsenin de aletlerin kolaylığından haberi yok... Özendirici bir reklam yapılsa herkes gelenekselci olur .
Şöyle bir reklam gözünüzün önüne getirin...
Kıvanç tatlıtuğ sabah uyanıyor yüzünü yıkıyor. Sonra o ışıl ışıl de89una jiletini takıyor. Sıcak suda bekleyen fırçasıyla sabunu bir güzel köpürtüyor. Temiz bir tıraş oluyor.
Sonra şu sloganı veriyor : edwin jaggerla dünyanın en iyi berberi her sabah banyomda
Kartuş ve jel üreticileri de Kıvanç'ı vurur
Zaman ve mekan içinde herşey değişkendir.
Yorumları: 368
Konuları: 4
(07/04/2015, Saat: 21:11)pitbull Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kartuş ve jel üreticileri de Kıvanç'ı vurur
İkinci reklamın konusu da bu olur işte... Nasıl olsa " BEHLÜL KAÇAR "
Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!