Yorumları: 1,066
Konuları: 5
(25/03/2015, Saat: 07:56)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alkolsüz bişeyler bakıyorum,
Bir iki yatık batık vardı, asprinsiz-alkolsüz,
EJ Bulbous 3 perde ve şapı bisüre bırakarak sanırım tedavi ettim.
Mevlana Hz. lerini ziyaretten sonra civarında satılan güzel kokulardan seçicem.
Üstadım Aksa Esans "Altın Damla", sandal ağacı esansıyla seyreltip bir denemenizi tavsiye ederim. Ara ara ben de kullanıyorum.
Acta est fabula, plaudite.
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Hafta boyu Terre D'Hermes, havanın durumuna göre Hugo Boss' a geçiş yapabilirim. Ufaktan daha hafif, bahar kokularına geçmek lazım ama hava hala buz gibi...
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 1,383
Konuları: 11
Montblanc legend intense
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
Bepanthol Losyon,hem tedavi edici hemde nemlendirici olarak gayet başarılı.
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Oldspice Original Aftershave
Şahane bir kokusu var.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 363
Parfüm olarak Tom Ford - Tobacco Vanille kullandım (2 fıs). Etrafımdakiler mest oldular.
Fiyatını da söyleyince ml olarak satılıyor mu dediler
Yorumları: 1,383
Konuları: 11
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 363
(08/04/2015, Saat: 18:03)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güzel parfüm bende severim fiyat kısmı ayrı tartışma konusu tabi ki
Puro ve vanilya kokusu seven birinin kesinlikle kullanması gereken bir parfümdür Sertaç hocam.
Her ne kadar unisex dense de başlangıcındaki vişneli puro kokusundan ötürü erkeklere daha çok yakışıyor. Fark edilirlik çok iyi.
Açık söylemek gerekirse bir arkadaşım 250 ml şişesini alıp ml olarak satıyordu. bende 15ml aldım.
Tıraş malzemelerinden fırsat kalırsa 50 yada 100 ml'ini almayı düşünüyorum.
Yorumları: 621
Konuları: 6
(08/04/2015, Saat: 17:50)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oldspice Original Aftershave Şahane bir kokusu var.
+1 aynen öyle cihan komşum, o baharat kokusunu o kadar seviyorumki 2014 yazında abartıp 5 şise almıştım kupa hediyeli olanlardan, tabi 90larda dayımın kullandığı cam şlşe versiyonu daha bir yoğundu ve kalıcıydı, bu direk splash-on gibi birşey
Yorumları: 621
Konuları: 6
Tabac Original AS, sanırsam parfümüne gireceğim bunun, AS kesmiyor artık ! Yaza doğru bir Paco Rabanne ultraviolet for men'e girerim artık