Yorumları: 565
Konuları: 25
07/06/2015, Saat: 16:01
(Son Düzenleme: 10/06/2015, Saat: 11:58, Düzenleyen: ynspektas.)
Aftershave olarak sadece bu dördünden birini tercih etseniz, hangisi ve tercih sebebiniz ne olur du?
Benim cevabım , kokusunda ve ciltteki yumusakligindan dolayi clubman ..sıra sizlerde ..
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Bunlar arasından sadece Clubman kullanmadım ama diğer üçü arasından;
1- Aqua Velva: Kokusu daha spor ve hafif, cildi yatıştırması ve tahriş önlemesi ve yumuşatması iyi.
2- Skin Bracer: Kokusu Brut vari daha ağır bir koku ama fena değil. Mentol etkisi yüksek, yumuşatması iyi, yatıştırma ortalama.
3- Old Spice: Kokusu tam bir klasik. Onun dışında Pek bir olayı yok hatta kızarıklığa sebep olduğunu gözlemledim.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Ben de bu dörtlüden iki çeşit Clubman ve Old Spice'ı denedim sadece. Benim sıralamam Clubman > Clubman Vanilla > Oldspice şeklinde olurdu.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
10/06/2015, Saat: 12:10
(Son Düzenleme: 10/06/2015, Saat: 17:09, Düzenleyen: ynspektas.)
Güncel sıralamam :
Pinaud clubman > aqua velva > skin bracer > old spice
Pinaud
kokusu keskin, farklı yerlerde 'old man' yaşlı adam kokusu diye tabir edilse de bence kokusu iyi ve gün boyu kalıcılığıni koruyor, sabah tiras sonrası sürdüğümde aksama kadar koku kendini rahatsız ettirmeyeçek şekilde sürdürüyor. Alkol oranı yüksek olmasına rağmen fazla yakmiyor dengeyi iyi sağlamıştır, yatistiriciligi bence çok iyi.
Skin bracer
yogun metollu bir ürün , tam yaz ayları için üretilmiş , yatıştırıcılık iyi, koku çok az ve kalıcı değil, ferahlama hissi sürdükten 2-3 saat kadar sürüyor, kokusunun çok etkili olmaması zayıf yönü ama bir as olarak işini iyi yapıyor.
Old spice classic (kanada)
koku keskin ve biraz ağır, baharatlı hatta daha çok tarçın kokusu baskın, yatistiriciligi yeterli bulmadıM, yanma hissi de kuvvetli içerisindeki alkolden dolayi, kokusu için kullanılabilir ama diğer yönleri bence rakiplerine göre biraz geride.
Yorumları: 600
Konuları: 5
(15/06/2015, Saat: 20:11)protti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: e şıkkı hiçbiri
tamam sizin tercihlerinizi alalım. .
Yorumları: 600
Konuları: 5
(15/06/2015, Saat: 21:39)ynspektas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tamam sizin tercihlerinizi alalım. .
Demeter Rain cologne
L´Homme After shave
Sadece yaz ayları , diğer zamanlar sadece balm
Uzun kullanma neticesinde, bu old spice in tiras sonrası yatıştırıcılık olarak bana hiç bir katkısı olmadığını farkettim, enteresan bir ürün, kokusuna alisinca sırf kokusu için bazen gün içerisinde kullanımlık gibi geliyor bana.
Yorumları: 946
Konuları: 9
Kokusunu ve performansını çok beğendiğim için tercihim Clubman Pinaud
(11/08/2015, Saat: 10:14)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kokusunu ve performansını çok beğendiğim için tercihim Clubman Pinaud
+1