29/06/2015, Saat: 11:56
Arkadaşlar günlük tıraş sizce faydalı mı? Sizler hangi aralıklarla tıraş oluyorsunuz? Ben yaklaşık 10 günden beri her sabah tıraş oluyorum . Tıraşımı genelde R 41 ile tek perde tamamlıyorum. eğer jiletim polsiver ,gillette versiyonları ise o zaman bir jilet 1 hafta gidiyor. Daha önceleri 2-3 günde bir tıraş olurdum ve m y r komşum ile uzun sohbetlerimiz sonucunda beni günlük tıraşa ikna etti ve onun tavsiyesi üzerine bir deneyeyim dedim ve bende olan etkileri paylaşma kararı aldım. m y r komşuma da teşekkür ederim fikirleri için.
Avantajları;
1. Bence en büyük avantajı benim için temiz bir yüz,sakalı sevmiyorum zaten
2. Her sabah tıraş olduğumdan (tek perde bazen de 2 perde) tıraşım çok hızlı bitiyor,10 dakika bitmiş oluyor,uzun uzun uğraşmadığım içinde üşenme olmuyor.
3. Sabah olduğumdan bir ayılma oluyor ve bazen de iş yerinde acil toplantı vs gibi durumlar söz konusu olduğunda papaz gibiyim derdi olmuyor.
4. Günlük tıraşın etkisi mi bilemiyorum ama yüzümde tahriş,gerilme tamamen azaldı sakallar çıkarken yüzüm gerilmiyor sakalların çıkışını hissetmiyorum. Sinek kaydı değil elbette ama yumuşak ve diri bir cilt hissediyorum.
5. Her gün tıraş olduğumdan sinek kaydı ihtiyacı hissetmiyorum,zaten R 41 işini iyi biliyor ve cildin tıraş olarak dinlendiğini düşünüyorum.
Dezavantajlar;
1. Çok sık krem,sabun,jilet,aftershave ve balm bitebilir.
Benim aklıma gelen bunlar arkadaşlar değerli fikirlerinizi merak ediyorum...
Avantajları;
1. Bence en büyük avantajı benim için temiz bir yüz,sakalı sevmiyorum zaten
2. Her sabah tıraş olduğumdan (tek perde bazen de 2 perde) tıraşım çok hızlı bitiyor,10 dakika bitmiş oluyor,uzun uzun uğraşmadığım içinde üşenme olmuyor.
3. Sabah olduğumdan bir ayılma oluyor ve bazen de iş yerinde acil toplantı vs gibi durumlar söz konusu olduğunda papaz gibiyim derdi olmuyor.
4. Günlük tıraşın etkisi mi bilemiyorum ama yüzümde tahriş,gerilme tamamen azaldı sakallar çıkarken yüzüm gerilmiyor sakalların çıkışını hissetmiyorum. Sinek kaydı değil elbette ama yumuşak ve diri bir cilt hissediyorum.
5. Her gün tıraş olduğumdan sinek kaydı ihtiyacı hissetmiyorum,zaten R 41 işini iyi biliyor ve cildin tıraş olarak dinlendiğini düşünüyorum.
Dezavantajlar;
1. Çok sık krem,sabun,jilet,aftershave ve balm bitebilir.
Benim aklıma gelen bunlar arkadaşlar değerli fikirlerinizi merak ediyorum...
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html