Yorumları: 2,249
Konuları: 28
(08/08/2013, Saat: 12:02)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (08/08/2013, Saat: 03:28)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese iyi bayramlar arkadaslar. Benim icin son 3 senedir oldugu gibi yine evden uzak bir Bayram su anda bir otobuste Tayland'ın kuzeyinden güneyine yol almaktayim oradanda nacizane macau ve Çin. Ama hiçbirinin tadı Bayram sabahında ailen ile olmanın tadını vermez.
kaplanlara dikkat et.
Selam üstadım, gayet dikkatliyim ama bu Çin cok entresan bir yer deneyim ve foto paylaşıcam. Ornek az once cinlililerin mahallenin ortasına gelen karpuz kamyonetinden elleri ile vurarak seçme usulü ile karpuz aldığını gördüm, bu bizim hareketimiz degilmi?
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Tipsol Üstadım,
Komşulara sorun,Çin Seddi'ni neden yapmışlardı
(10/08/2013, Saat: 14:27)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (08/08/2013, Saat: 12:02)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (08/08/2013, Saat: 03:28)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese iyi bayramlar arkadaslar. Benim icin son 3 senedir oldugu gibi yine evden uzak bir Bayram su anda bir otobuste Tayland'ın kuzeyinden güneyine yol almaktayim oradanda nacizane macau ve Çin. Ama hiçbirinin tadı Bayram sabahında ailen ile olmanın tadını vermez.
kaplanlara dikkat et.
Selam üstadım, gayet dikkatliyim ama bu Çin cok entresan bir yer deneyim ve foto paylaşıcam. Ornek az once cinlililerin mahallenin ortasına gelen karpuz kamyonetinden elleri ile vurarak seçme usulü ile karpuz aldığını gördüm, bu bizim hareketimiz degilmi?
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Hocam digerleri yokda yere tukurmek ve sirada önüne gecmek Çinliler icin normalmiş tur rehberimiz oyle söyledi
yani bir Çinli önünüze kaynak yapınca ters bir tepki vermeyin çünkü adamların hastalığı buymuş
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 1,289
Konuları: 3
Bayramınız kutlu olsun.
https://www.facebook.com/KariaBrushWorks
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
İyi bayramlar arkadaşlar...Penguenin kapak fotoğrafı on numara beş yıldız olmuş..
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 130
Konuları: 1
Herkese hayirli bayramlar karikatur sahaneymis
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
İyi bayramlar arkadaşlar.
Yorumları: 95
Konuları: 3
Herkese hayırlı bayramlar