Transparan Turkuaz
www.instagram.com/karia_brushworks/
Sap antrenmanları
|
Transparan Turkuaz
16/07/2015, Saat: 11:30
Üstat fırçalar yine çok güzel olmuş. Turkuaz olan için nacizane bir tavsiyem olacak; düğümün gömüldüğü ve dibinin gözüktüğü kısmı cilalayıp parlatmasanız da buzlu cam gibi opak görünümlü olsa. Böyle estetik bir fırçada o düğümün yapışkanı benim gözümü rahatsız etti.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
16/07/2015, Saat: 11:42
Transparanlar da gumbur gumbur gelmeye basladi. Eline saglik ustad, harikalar.
16/07/2015, Saat: 12:02
(16/07/2015, Saat: 11:30)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstat fırçalar yine çok güzel olmuş. Turkuaz olan için nacizane bir tavsiyem olacak; düğümün gömüldüğü ve dibinin gözüktüğü kısmı cilalayıp parlatmasanız da buzlu cam gibi opak görünümlü olsa. Böyle estetik bir fırçada o düğümün yapışkanı benim gözümü rahatsız etti. Teşekkurler.Straht Üstad benzer düşünceyi ben de taşıyorum.Şu ana kadarki tüm şeffaf firçalarimin fotolarinda yapıştırıcı yok.Fakat... bu şeffaf düğüm diplerine epoksi uygulayinca bahsettiğin üzere epoksinin mat görünümü tüm çirkinliğini sergiliyor.Durum diğer transparan fırçalarda da böyle.Fakat bunu aşacak başka bir fikrim var.Uygulamanın başarılı olacağı düşünüyorum.Bakalım. Ayrica önerin işimi kolaylaştırır zaman kazandırır fakat tecrübe edindiğim transparan önceki saplarda bu buzlu cam etkisi fırça zarafetini malesef gölgeliyor.Bu sebeple full transparan fırçaya devam.
16/07/2015, Saat: 12:09
(16/07/2015, Saat: 11:42)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Transparanlar da gumbur gumbur gelmeye basladi. Eline saglik ustad, harikalar. Teşekkürler Üstad.Transparanda sıkıntı olmayacak, sağanak olup yağmaya devam edecek gibi...
17/07/2015, Saat: 19:53
COLOR COMBO HYBRID
Burgundy Velvet & Deep Blue - YURDUM ZEYTİNİ!!
17/07/2015, Saat: 23:48
Vay vay vay abi mükemmel olmuş...
18/07/2015, Saat: 00:32
Bu son fırça hakikaten "vay vay vay" dedirten cinsten olmuş, eline sağlık @li_jun üstad
18/07/2015, Saat: 01:56
(17/07/2015, Saat: 23:48)hergele Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vay vay vay abi mükemmel olmuş... Beğendığıne sevindim kardeşim.Sağol.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|