04/10/2015, Saat: 17:22
Ne Dinliyorsunuz ?
|
@Chinaski eyvallah Cem Kısmet'i severim
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/
09/10/2015, Saat: 13:59
Sam Smith ve özellikle Disclosure ile yaptığı şarkıyı severek dinliyorum.
09/10/2015, Saat: 14:56
11/10/2015, Saat: 14:31
@Bruce
Komşum buraya koyduğunuz müzikleri zevkle takip ediyorum. Paylaşımlar için teşekkürler
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
11/10/2015, Saat: 16:36
(11/10/2015, Saat: 14:31)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Bruce Üstadım, çok sevindim Siz neşeli olduğunuzda klasik dinliyordunuz hatırladığım kadarıyla. Ben de pazar günlerini Woody Allen filmlerinden birine ayırıyorum nüktedanlık adına
Acta est fabula, plaudite.
11/10/2015, Saat: 16:44
(11/10/2015, Saat: 16:36)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım, çok sevindim Siz neşeli olduğunuzda klasik dinliyordunuz hatırladığım kadarıyla. Ben de pazar günlerini Woody Allen filmlerinden birine ayırıyorum nüktedanlık adınaEvet keyfim yerindeyken güzel bir klasik müzikle beraber lezzetli bir viski veya kahve ile beraber sarma sigaram veya başka bir tütün ürünüyle beraber boş boş oturmak çok dinlendirici ve kafa boşaltıcı oluyor. Film demişken The Martian filmini 3D olarak tavsiye ederim. Filmin gerilim/aksiyon/eğlence dengesi iyi kurulmuş. Keyifli bir 2.5 saat vaad ediyor.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
12/10/2015, Saat: 16:28
(11/10/2015, Saat: 16:44)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet keyfim yerindeyken güzel bir klasik müzikle beraber lezzetli bir viski veya kahve ile beraber sarma sigaram veya başka bir tütün ürünüyle beraber boş boş oturmak çok dinlendirici ve kafa boşaltıcı oluyor. Üstadım ben de ipod'u alıp, pipomu hazırlayıp, termosa kahve koyup Botanik Parkı'na gidiyorum. Eğer ki etraftan kendinizi soyutlayabilirseniz dökülen yapraklar dahi başlı başına pastoral bir sunu oluyor. The Martians yakın zamanda izlemek istediğim filmlerden. Ridley Scott filmlerini seviyorum. Geçen hafta yoğunluktan fırsat bulamadım, cumartesi günü dahi cuma ile bütün gibi geldi.
Acta est fabula, plaudite.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: