Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Biri alsa da incelese keşke dediğim bir kremdi, belki 1 senedir zaman zaman aklıma geliyordu. İnceleme yapıp merakımı giderdiğiniz için teşekkürler komşum
Yabancı forumlarda da sizinle aynı düşüncelerde yorumlar okumuştum. Musgo/Ach Brito/Veleiro üçlüsünün hepsi testi geçti sanıyorum ki
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,204
Konuları: 28
02/11/2015, Saat: 10:09
(Son Düzenleme: 02/11/2015, Saat: 10:15, Düzenleyen: Saltuk.)
@cihankeskin; Turk dizilerine donmus bu is ustadim
Burada claus ile achbrito yu bir arada gosteriyor. Asagida kirmizi ok ile gosterdigim yerden de ach brito ve confianca urunlerinin oldugu yere gidiyosunuz.
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/
Yorumları: 1,204
Konuları: 28
@Chinaski ustadim, elimizdeki kremler genelde ya yesil, maskulen kokulara ya da dogal bitkisel kokulara sahip. En azindan bendekiler oyle. Onlarin arasinda boyle guzel ve farkli kokuya sahip bir urun bir boslugu doldurmus oldu. E performansi da iyi. 4 € luk fiyatini da dusununce bence her turlu alinir
saygilar
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
(02/11/2015, Saat: 10:14)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski ustadim, elimizdeki kremler genelde ya yesil, maskulen kokulara ya da dogal bitkisel kokulara sahip. En azindan bendekiler oyle. Onlarin arasinda boyle guzel ve farkli kokuya sahip bir urun bir boslugu doldurmus oldu. E performansi da iyi. 4 € luk fiyatini da dusununce bence her turlu alinir saygilar
Ben ilk fırsatta Mustafa Bey'in tükkana bir uğrayım merak ettim şu kremi, f/p iyi oldu mu dayanamıyorum
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Bence biz kaynağına bakmayalım @Saltuk komşum. İşin içinden çıkamayacağız. Biz direk yiyiciyiz diyip geçelim.
Performansı güzel fiyatı ucuz. Daha ne olsun şahane kremmiş. İnceleme için teşekkürler.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
İnceleme için teşekkürler üstat
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
(02/11/2015, Saat: 09:40)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ ihtilaf ustadim, kokusu o kadar bayagi degil hafif turuncgil notalari da sezdim ben. Koku olarak en yakin Antonio Banderas blue seduction a benzetebilirim.
Aslinda musgo nun kokusuyla benzerlikleri var ama bu daha cok akdeniz tadinda
Koku yorumu şimdi tam oldu
kokusu başarılı demek ki
Yorumları: 565
Konuları: 25
Kimsenin gözünden kacmamistir ama içeriğinde SLS var gözüküyor. Arc brito da da paraben vardı yanlış hatırlamıyorsam, bu 3 lu arasında en masumu musgo gibi gözüküyor
Yorumları: 350
Konuları: 1
Güzel krem kolay kıvam alıyor traşda kayganlık çok iyi olmasada traş sonrası cilde etkisi gayet yerinde . Koku evet sentetik fakat maskülen traşa uygun ve gayetde güzel koktugunu düşünüyorum ve gerçekten denizden gelen bi koku imajı yakalamışlar . Tek problem tüp içinde dondu kaldı
akışkanlık gitti . Komple bi kaba aktarıp fırçayı kapdan beslemeyi düşünüyorum .
Yorumları: 228
Konuları: 2
(01/08/2019, Saat: 21:41)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel krem kolay kıvam alıyor traşda kayganlık çok iyi olmasada traş sonrası cilde etkisi gayet yerinde . Koku evet sentetik fakat maskülen traşa uygun ve gayetde güzel koktugunu düşünüyorum ve gerçekten denizden gelen bi koku imajı yakalamışlar . Tek problem tüp içinde dondu kaldı akışkanlık gitti . Komple bi kaba aktarıp fırçayı kapdan beslemeyi düşünüyorum .
Merhaba
Nerden temin ettiniz acaba
Bu başlığın açıldığı zamanlar, impada 25 lira idi bu krem. Musgo real de 45 lira. Eskileri hatırladım bi an. Yurt dışı alışveriş imkanı olmayanlar için bu ürünler artık bitti malesef...