Yorumları: 1,996
Konuları: 28
08/12/2015, Saat: 16:39
(Son Düzenleme: 08/12/2015, Saat: 16:40, Düzenleyen: onurcakmak.)
@BurakKaner
Aslında sizin bu sorunuzu tanışma başlığınızda cevaplamıştık. Siz bekleyin, DE89'unuz gelsin, bir de önerdiğimiz jiletleri temin edin, bunların çoğunu atlatırsınız. Acele etmeyin, bir de bu aletleri kullanmaya alışma süreciniz olacak.
Wilkinson'la ben sarı 7oclock jiletle dahi verim alamamıştım. Çok yumuşak bir alet, dolayısıyla kesemediği için çekiştiriyor olabilir. Jilet ucunu cilde etkili bir şekilde temas ettiremeyip, tıraşı zorlaştırdığını düşünüyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 1,714
Wilkinson DE-Jilet ikilisi Kemalettin Tuğcu - Kerime Nadir ikilisi gibidir. Sadece ağlatır
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 1,204
@mancho ustadim duygusal kisiliklerin sorumlularini yakalamissiniz
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/
(08/12/2015, Saat: 18:16)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mancho ustadim duygusal kisiliklerin sorumlularini yakalamissiniz
Çocukken okuyup okuyup az ağlamadım Kemalettin Tuğcu'nun romanlarıyla. İçine etti çocukluğumuzun
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 209
Konuları: 1
Üstadlar bende aynı sorunu yaşadığımdan dolayı geleneksel tıraşın önemli bir ayağı olan DE alet kısmını uygulayamıyorum. Suratımın 4/3 ünde sorunsuz traş olabilirken 4/1 inde sakallar çok farklı yönlerde ve ciddi olarak yatık çıkmasından dolayı ayrıca hassas denilebilecek boyun bölgesinde olmasından dolayı sıkıntı yaşadım hep. İşim gereği farklı insanlar ile diyalog halinde bulunduğum için tahriş olmuş bir cilt hoş durmuyor.
ATG WTG XTG hepsini farklı kombinasyonlarda denedim ancak mild jiletler takılma yaptığından tahriş yaptı, agresif jiletler direk götürdü o bölgeyi.
Elimde ws ve progres var. Progresin agresif mild bütün ayarlarını kullandım.
Geçici çözümü kartuş yada kullan at ile sağlıyorum. Tahriş her zamanki gibi oluyor fakat nisbeten daha az. Bu arada forumu sürekli takip ederek çözüm bulabilir miyim diye bakınıyorum. Günlük tıraşta DE alet malesef problem yaratıyor bende.
(09/12/2015, Saat: 21:03)Arif Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadlar bende aynı sorunu yaşadığımdan dolayı geleneksel tıraşın önemli bir ayağı olan DE alet kısmını uygulayamıyorum. Suratımın 4/3 ünde sorunsuz traş olabilirken 4/1 inde sakallar çok farklı yönlerde ve ciddi olarak yatık çıkmasından dolayı ayrıca hassas denilebilecek boyun bölgesinde olmasından dolayı sıkıntı yaşadım hep. İşim gereği farklı insanlar ile diyalog halinde bulunduğum için tahriş olmuş bir cilt hoş durmuyor.
ATG WTG XTG hepsini farklı kombinasyonlarda denedim ancak mild jiletler takılma yaptığından tahriş yaptı, agresif jiletler direk götürdü o bölgeyi. Elimde ws ve progres var. Progresin agresif mild bütün ayarlarını kullandım.
Geçici çözümü kartuş yada kullan at ile sağlıyorum. Tahriş her zamanki gibi oluyor fakat nisbeten daha az. Bu arada forumu sürekli takip ederek çözüm bulabilir miyim diye bakınıyorum. Günlük tıraşta DE alet malesef problem yaratıyor bende.
Karanlık tarafa hoş geldiniz
Goethe
(10/12/2015, Saat: 00:37)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karanlık tarafa hoş geldiniz
Üstadım karanklıtan aydınlığa çıkış yolları güneşli günler yakın mı 😀
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(10/12/2015, Saat: 00:40)Arif Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım karanklıtan aydınlığa çıkış yolları güneşli günler yakın mı ?
Huzur Karanlıkta
Goethe
(10/12/2015, Saat: 00:45)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Huzur Karanlıkta
😀
Yorumları: 13
Konuları: 4
Arkadaslar dun permasharp ile tiras oldum ve evet takilma sorunu yasamadim , biraz tahris oldu ama o genel adaptasyon sikintimdan dolayi umarim gun gectikce daha iyi bir hal alacaktir . Tesekkur ederim